4 tlacitko nebo kolebovke dvojtlacitko co funguje

Vše co se týká silnoproudu.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
evlo
trapný slaměný panák

4 tlacitko nebo kolebovke dvojtlacitko co funguje

#1 Příspěvek od evlo »

Hledám něco jako
Hager Berker 535034-04 ale funkční, ideál polská výroba
Případně něco jako Jung F40 ale do rámečkového systému, bez KNX

může to mít možnost ledek, které si sám budu řídit, al enemusí.
ferdislav

#2 Příspěvek od ferdislav »

dvojité tlačítko na ovládání žalužií třeba?
evlo
trapný slaměný panák

#3 Příspěvek od evlo »

ferdislav píše:dvojité tlačítko na ovládání žalužií třeba?

a to jsi nasel nekde, ze maj dvojtlacitko, tj. kazda strana je nahoru a dolu? Ja nasel jen jedna strana nahoru a jedna dolu

https://www.ospel.org/shutter-switch-7

napr.

legrand, to stejny, abb asi to stejny, tam pisou nejaky 6+6/0 apod. veci co nechapu, ale uz jen tim jak to pisou je me dost jasny, ze to bude neco jinyho

7700 62 + 7744 51 je teda zatim nejvic uchylnost co jsem nasel a nechapu a ani nechci chpat jak to ma fungovat

nebo teda legrand ma takovy malinkaty tlacitka na to, coz je dost neco jinyho nez hledam.
simon kontakt ma takovyhle s sipeckama https://www.kontakt-simon.com.pl/pl/Kat ... 01_43.html ani jestli k tomu jsou kompatibilni jiny bily tlacitka, ale simon kontakt nema obecne dobry to klikani, ze to klikne predtim nez je tlacitko zmacknute no, ospel jsem proste nenasel nahoru a dolu dvojte na zaluzije
evlo
trapný slaměný panák

#4 Příspěvek od evlo »

ferdislav

#5 Příspěvek od ferdislav »

evlo
trapný slaměný panák

#6 Příspěvek od evlo »

nechapu teda proc delaj ty vypinace na zaluzie vetsinou ze jedno tlacitko nahoru a druhy dolu, asi jsem teda zas jediny na svete komu prijde intuitivni zmacknout nahoru pro nahoru a dolu pro dolu
evlo
trapný slaměný panák

#7 Příspěvek od evlo »

ferdislav píše:https://1url.cz/frfNJ
Ano, to je zatim jedine co jsem nasel (jeste nemecke gira), jak pisu, ten simon ma dementni ty kontakty, alespon teda u tlacitek, na test to vemu, teba to u obousmernyho tlacitka bude lepsi, ale jsou tam zas sipecky, a jak pisu, nenasel jsem jestli to jde vymenit za variantu bez sipek a ani z webu neni jasne jestli klidova poloha je uprostred

no nevim teda jako ty berker, krom toho, ze teda nejsou kompatibilni, asi, s rameckama ospel a ospel jsou co vim jediny co maj dvojzasuvku do ramecku ktera je jedna rovne a druha nasikmo, tak me prijde, ze jediny co maj proste tlacitko co funguje jak bych cekal, ze nahoru nahoru, dolu dolu a klidova poloha ve stredu a nejsou na tom zadny obrazky, treba kdyz koupim 20 kusu, tak treba 2 funkcni budou a zbytek vratim, no.
Odpovědět

Zpět na „Silnoproudá technika“