Domovní kamera co spolupracuje s PC
Moderátor: Moderátoři
Domovní kamera co spolupracuje s PC
Ne, neber to nějak rejpavě, ale ta cena a výsledek jsou dost špatné. Nevěřím tomu, že to má H.265 určené pro nás, abys to mohl dávat i přímo na TV nebo PC a přes wifi by to bylo dost pomalé a nakonec ta cena s dopravou. Za 6 stovek bych si to nedovolil koupit ani náhodou. To je fakt moc levné a když se podíváš na to hodnocení dodavatele, tak kamery buď nepřišly nebo vůbec nefungovaly. Takže rychlejší bude opravdu vyhození těch 6 stovek z okna. Už jen venkovní kamera v dnešních -5℃ bez vytápění asi toho moc neuvidí. To prostě není kamera na naši zimu, ale jen na chodbu před byt nebo do prostředí, kde je nechladněji tak +5℃.BOBOBO píše:Asi máš špatnej večír . Představ si , že chci poradit něco , co to umí . Asi chci od tebe moc .
Pokud chceš něco podobného, tak raději rozjeď diskusi o tom, co a kde do určité cenové hranice.
- pocitujlasku
BOBOBO píše:Prosím Tě , co je to ONVIF ?
ONVIF (Open Network Video Interface Forum) - strucne, je to protokol, pomocou ktoreho vies jednotne ovladat kamery od roznych vyrobcov.
Problem je, ze tie lacne kamery vedia fungovat len s apkou vyrobcu a ide to cez cloud. Takze, ak sa vyrobca rozhodne vypnut server, tak kamery budu nepouzitelne, neda sa na nich pristupovat priamo.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
p32 píše:No, podívej se na hodnocení toho prodejce za poslední měsíc u kamer. Vem šest stovek a vyhoď je z okna ven.
Projel jsem recenze kupujícíc u kamery co sem dal link BOBOBO a všichni dali 5 hvězdiček až po 10-sátou stránku, dále se mi už nechtělo prohlížet.
Můžeš mi prosím Tě ukázat nějakou negativní? Já jsem asi slepý nebo co.
Odpoví mi někdo ? děkuji
ohledně NVR a HDD