TL081 vs OPA196ID
Moderátor: Moderátoři
Katlist-OPA196-TI
Na 50 stranách dokumentu najdeš vše, co tě zajímá. Např.:
Str. 3: druhy pouzder a funkce pinů
Str. 32: příklad obvodu a řešení DPS
Str. 37: balení v kotouči - IDR
Str. 39: balení v tubě - ID
Str. 40: výkres pouzdra D
Str. 45: výkres pouzdra DGK
Trochu matoucí může být, že slovo "package" znamená jak pouzdro, tak i balení, ale z kontextu ti to bude jasné. Package drawing = výkres pouzdra.
Já jsem s tebou skončil - doufám, že to samý učuní i ostatní, protože ty jseš jen trotl, kterej nás tady provokuje. Ban jsi měl dostat už za duplu v nicku. Bernarde, divím se ti, že se ti chce se furt ponižovat, aby se takovej k0k0t moh královsky bavit na náš účet?IDKFA2022 píše:1] dá se to přeložit jako "Výkres balení", ale neni z toho zřejmé, zda myslej pouzdro součástky, nebo balení, ve kterem ti ty soucástky přijdou.2] nevsiml jsem si. A stále tu není odpověď na mou otázku.
A kutilmile - nelituju tě
2bernard: Je to zbytečný, už na dvou diskusních fórách dostal všechno, a pořád se není "schopnej pohnout" (ne, Ekkar má pravdu, fakt to dělá schválně) a ještě tady vypisuje věty typu "Pořád tu není odpověď na mou otázku" (Ani nebude, on to nevezme ani i kdybys ho tím umlátil, on sem chodí z jiného důvodu). Je to druh psychopatismu.
Tady už to otrávilo tolik lidí, tedy aspoň těch, kdo mi už napsali, že by to stačilo na celou alej banánovníků (aneb horkým bonzem proti falešnému kamarádství), jen podle mne je na BAN ještě poměrně brzy.