Statistický úřad zešílel?
Moderátor: Moderátoři
- tomasjedno
Statistický úřad zešílel?
Podle vyhl. 404/2021 a 324/2022 Sb. ji mají všechny právnické osoby zapsané v obchodním rejstříku, což já nejsem - jsem jen v živnostenském rejstříku.
Tak teď nevím, jestli jim mám napsat, že jim na to kašlu, nebo to nechat plavat.
No že mě to překvapuje...
Rada pro autora dotazu: zjisti si, jak to opravdu je a pokud jsou mimo, tak je pořádně osol. Nic jiného si nezaslouží.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Tak jsem vyhověl
Později přestali.
Kdybys věděl, co za matroš tam "já tam jenom pracuju", tak bys zíral...
kdo ne - hledá důvod.
Dopadnes jak babisovy ovce s tou sazkovou kancelari.
Je to proste jen jedna z mnoha povinnosti ktere mas kdyz se rozhodnes podnikat, treba jako povinnost podat danove priznani. Myslet si o tom muzes co chces, psat jim k tomu muzes taky co chces (pokud si myslis ze to bude nekdo cist), ale to je tak vsechno co s tim udelas. Garantuju ti, ze brigadnice ktera cisla pretukava do compu maximalne rekne buchte vedle u stolu "podivej, dalsi magor" a hodi tvuj dopis do kose
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Když se podíváš sem, tak zjistíš, že i pro ty, co je nemají, existuje formulář s názvem "Výkaz o úplných nákladech práce".
V něm vyplníš, kolik jsi jako majitel firmy odpracoval v roce hodin. Ostatní kolonky jsou v případě "bez zaměstnanců" mimo.
No a protože jistě nejsi magor, co má svoje soukromé píchačky, tak to číslo bude naprostá hovadina vycucaná z prstu. To ovšem nikdo neřeší, protože "tak pravil bolševik" a je to přece v pořádku, že...
Celej ten systém evidentně navrhoval a schválil úplnej kkt s pohledem na svět typu "korporát nebo ovčan". Prostě ukázková bolševická buzerace.
kdo ne - hledá důvod.