A předpokládám, že to má počítadlo toneru...
Výpočetka "z voleb"
Moderátor: Moderátoři
Výpočetka "z voleb"
A předpokládám, že to má počítadlo toneru...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- pocitujlasku
U mna bol jediny problem, ze slubovali tlac z mobilu, ale apka pise, ze moj model je nepodporovany.
Celeron píše:A předpokládám, že to má počítadlo toneru
Ostatne, tak ako všetky značky dnes.
Zo vzorca prach lacná a (zvlášť) nenáročná čb tlač s univerzálnou kompatibilitou drivrov a schopným konštrukčným spracovaním bez kurvítok mi vychádza akurát tak ihličková Epsonka, ktorá bude trieskať do papiera dekády - ale na tú dotaz nebol...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
- Artaban001
Canon multifunkce laser kolem 8k tesne po zaruce stejna zavada jako u HP, u druhe Canon stejna cenova kategorie vada scaneru a zacal se objevovat hluk pri tisku a pruh, Stihla se reklamovat ve lhute 3 roky (po koupi registraci prodlouzena zaruka o 1 rok).
Ze zoufalstvi z te nekvality jsem zkusil do toho provozu za 14k Kyoceru, ale je tam jen asi 3 mesice. Tak se uvidi.
Jinak stare robustni laserovky (velke asi jako pulka stolu) HP kolem 10k cena tisknou dodnes a ne male objemy tisku.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Artaban001 píše:Okipage 14ex jsem deportoval z domu, když už na ní nešly sehnat tonery - Jinak tiskla do poslední chvíle, než se vypráznil toner.
Nevím jak jdou sehnat nyní (nebo nejdou), ale sehnal jsem je když se na poště tyto tiskárny rušily a tento materiál byl k dispozici. Takže můj exemplář má nový válec a nový toner (ten větší) snad na 20 tis stránek. To do smrti nevytisknu.
- pocitujlasku
Celeron píše:pocitujlasku píše:je to +- rovnake.
Jako že se rozpadnou a nebo že jsou stejně kvalitní jako před léty?
Ze tieto lacne laserovky proste funguju roky, bez ohladu na znacku.
Ak to chces len na domace tlacenie, tak kludne zober, vydrzi roky a zltnutie plastu je skor problem umiestnenia.
Ale už jsou dost zpuchřelý rolny, sem tam někde vydřená drážka v kovu i plastu od hran papíru. Natiskla toho opravdu hodně, stačí když se podívám v archívu na ty stohy papírů z účetnictví a to je jen cca 1/3, co se tisklo.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!