Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Do vtipných odkazů mi to moc nesedí teda,ale já si to poslechl, docela zajímavé,pro mne, připomnělo mi to systém fungování jedný firmy kde jsem pracoval
Někdo to možná bude chápat jako ftip, někomu to naopak moc ftipně nepřijde, ale celkově to dost vypovídá o "vhodnosti" tolik politicky vnucovaný elektrodebility:
https://www.novinky.cz/clanek/auto-svyc ... y-40416925
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Chápu, že to říká Petr nebo Pavel. Ale proč si myslíš, že je prospěšné to sem furt blejt a stěžovat si tady?
Takže ještě jednou (nechápeš-li, přečti si to pomalu a klidně vícekrát); táhni se svými výkřiky na schůzi ANO/SPD, nebo třeba do prdele.
Hele, pust si raději svobodný vysírač, ať ti neutečou pindy soudruha Skály, guru Vrábela nebo Peterkové, jestli tato vystřízlivěla.
Budeš mezi svými a nikdo se do tebe nebude trefovat