Kódy pro nově občanské průkazy s čipem
Moderátor: Moderátoři
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
No co už člověk nadělá, páni rozhodli, tak se musíme přizpůsobit. Nejdřív sem si před léty musel zřídit elektronický podpis kvůli berňáku (a složitě nastavit PC aby to fungovalo) ale ten jak vidno už nestačí, tak musíme mít něco nového. Nechci vidět, až budu mít třeba nějaký problém s PC, nebo připojením do Internetu, jak to dopadne.
Tu Datovku mám staženou už několik týdnů, ale zatím, když nebyla potřeba, sem jí neinstaloval. Četl jsem o ní někde článek, že je možné v ní zprávy ze schránky trvale archivovat a uživatelské prostředí má být lepší, než v datových schránkách.
Jinak včera jsem to zahlédl poprvé v bedně jako reklamu . Žlutá karta přijde do 3měsíců , si sami dali termín .
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
termit256 píše:Archivovat zpravy musis i s obalkou, casove razitko jde obnovit. Pry by nemel byt problem ani s tim kdyz je razitko prosle. Ale rikal to nejaky trumbelik z ministerstva, takze tezko rict jestli je to pravda nebo jen jeho domnenka.
je to víc jak dekádu nevyřešená sračka, každej dementí frímejl nabízí 15 let stovky mega/giga/neomezený schrány, ale stádní nesmysl co je stejně dotovanej MILIARDAMA, jak všecko, je dodnes v tomdle ohledu ÚPLNĚ NA PÝČU
a jinak samozřejmě, FO a FOpodnikající jsou dva různý subjekty, takže každej má svou schránu žejo
- Milda134
- Kontaktovat uživatele:
zive.cz návod na bezplatnou archivaci zpráv z ds
No, nepomůže. Realizace stojí opět za ... Po zapnutí této archivace se zpráva považuje automaticky za doručenou hned jak přijde.Milda134 píše:Možná nám všem pomůže portál občana, více o tom zde:
zive.cz návod na bezplatnou archivaci zpráv z ds