Poprvé na OpenAI
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
- tomasjedno
P.S. Když jsem tomu odpověděl, že na to jsem se neptal, a zopakoval jsem otázku, kolik má noha židlí, řeklo to “Omlouvám se za nedorozumění. Židle má jednu nohu, která se dále rozděluje na čtyři nohy, jednu pro každý roh židle.”
A na třetí pokus “Je mi líto, stále nechápu otázku. Židle má čtyři nohy, které jsou neoddělitelnou součástí konstrukce židle a každá noha je tvořena celistvou strukturou. Proto neexistuje způsob, jak bychom mohli mluvit o noze židle jako o samostatné entitě.”
Prostě generátor plků (což ostatně bylo účelem).
Ale třeba je jakejkoliv program taky plky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Jestli si někdo myslí že jsme ty technologie vymysleli sami, že jsme sami za těch posledních asi sto let zničehonic vynalezli třeba ten tranzistor a spoustu dalších vynálezů, když nás předtím minimálně několik tisíciletí takové věci v podstatě nezajímaly a ani neměly, tak se dost plete, ale pokud se takovému člověku pořád zdá AI jako to nejlepší co tu je, tak místo lásky k ženě a rodině (nejen) půjde jistě milerád někam umřít za cizí zájmy, že?
Proberte se.
- tomasjedno
- Artaban001
- tomasjedno
Hodnota "e umocněno na 2iπ" se nazývá Eulerův identita a je rovna hodnotě -1. Tedy platí:
e^(2iπ) = cos(2π) + isin(2π) = 1 + i0 = 1
Použitím vztahu e^(iθ) = cos(θ) + isin(θ) a substitucí θ = 2*π, dostáváme výsledek -1:
e^(2iπ) = cos(2π) + isin(2π) = 1 + i0 = -1
Zprůměrováním výsledků dostaneme -0,5
termit256 píše:Mahoney píše:...kydy...
Proberte se.
Tak co tu delas a jak to ze sedis u compu a datlujes kraviny na internet. Okamzite zahod pocitac, omotej hlavu alobalem a upaluj do zemljanky
Jestli někdy pochopím jakou má tohle souvislost, tak ti na to možná někdy odpovím... Ale asi spíš ne, vypadá to spíš jako nějaká egoistická závada na tvém přijímači (tedy za předpokladu, že nejsi AI).
- tomasjedno