(blbřeji by mělo být "žádné jedno zařízení")
Poprvé na OpenAI
Moderátor: Moderátoři
No ale dobře že tam byl. Ta tlustoprdelnice se rozhodla, že nás pustí všechny ven najednou až všechny lidi vyřídí. Právník to vydržel asi 3 minuty a pak na ní začal přes celou halu řvát o omezování osobní svobody, úhradu ušlého času a podobně. Ta tlustoprdelnice asi se už hodně dlouho nepohybovala rychlým klusem jako když se valila pustit lidi ven.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Dneska ti nic nebrání zajít na úřad a tam to všechno vyplnit. Propiska i elektrika tam bude. jediná povinnost je tak umět číst a psát a to ti stát zahjišťuje povinnou školní docházkou.Hubert_79 píše:Copak počítač. Ale co když nemá ani propisky? Elektřinu? Tu přece taky "nemusíš" mít...
Zato povinnost mít počítač, ale hlavně si platit internetové připojení, to je poněkud jiný level. A ať nikdo netvrdí, že to může vyřizovat někde z kavárny. Vzhledem k termínům by tam musel být každou chvíli.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo, kolik těch živnostníků a podnikatelů, co počítač nemají (a ani jejich děti/příbuzenstvo) bude.
Hubert_79 píše:Mě by zajímalo, kolik těch živnostníků a podnikatelů, co počítač nemají (a ani jejich děti/příbuzenstvo) bude.
Já si vzpoměl na tři. Kupodivu jeden z nich je ing. 73 let, než začal soukromničit kolem oprav vrtových čerpadel, tak skoro 20 let programoval sálový počítače. A druhej mě zase nutí abych mu každej měsíc posílal na OTE výkaz výroby FVE. A třetí je ten pan domácí, co pronajímá byty.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec tu ČT nechápu, proč nás trápí těmito nesmyslnými výroky (včetně intonace) s nejednoznačným výkladem. Tak by mě zajímalo, jestli AI to chápe.
Například 128 bitů je pro ně "sto a téměř třicet bitů". Pořád je to ale přesnější, než 40 + 0.5x1000
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Čtyřicet a půl tisíce se slovy odpovídá číselnému vyjádření 40 500.
Ale kdyz jsem mu napsal ze to je spatne, tak rekl ze mam pravdu a ze vysledek je 45000 :-) mozna bych z nej vyrazil i dalsi varianty, ale nechtelo se mi s tim dal hrat. Jak uz jsem psal, matematika neni zrovna silnou strankou tohohle softu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]