Tak jak se vám mrzne? (zamčeno, je léto)(unlock-mrzne)
Moderátor: Moderátoři
A v NE pak přišly mrazy - a to docela silné - v NE: -12,5°C; v PO: -14°C; včera (UT): -16,5°C a dnes (ST): -13.5°C (měřeno v 1. patře - vždy kolem 7. ráno). Je povětšinou jasno a celé noci pak svítí "úplňkový" měsíc. Přes den pak max. kolem nuly. Viz taky příloha.
Že tento týden hlásí denně ve vyhlášených lokalitách (jako třeba Jizerka, či mraz. kotliny na Šumavě) až pod -25°C moc nepřekvapuje - zato u nás jsme tak-nějak odvykli
- Přílohy
-
DMULTI-B1STIT01 (1).gif- Včera a dnes - v blízké Štítné n.Vl.
- (60.36 KiB) Staženo 50 x
K těm mrazům:
Ještě včera ráno (ČT) u mě: -13°C; dnes ráno (PA): "jen" -9°C - je vidět, že se začíná oteplovat. A má začít sněžit, anebo spíše pršet
- Přílohy
-
DMULTI-B1STIT01 (2).gif- Včera a dnes:
- (71.96 KiB) Staženo 37 x
Dnes ráno (NE) bylo ale už +1,5°C (a o půlnoci, než jsem šel spát, bylo dokonce +3°C). Nad ránem jsem slyšel kapky vody na okenním parapetu - takže buďto pršelo, anebo tál sníh na atice (rovné) střechy. A dopoledne už sem tam trochu pršelo - odpoledne šla teplota až na +7°C (možná i o něco víc), takže sníh ve městě šel do kopru. Něco je ještě nad 450m a i tam ho kvapem ubývá
- Přílohy
-
DMULTI-B1STIT01 (3).gif- Včera a dnes:
- (59.34 KiB) Staženo 39 x
- Kontaktovat uživatele:
Pak si zapnu Seznam a tam Honsová tvdí, že je jaro v nedohlednu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ono predpovedať počasie na 50% dokáže každý de-bil. Stačí aby stále hlásil zamračené pre každý deň, a ono to v 50% prípadov vyjde.
https://www.chmi.cz/predpovedi/predpove ... -predpoved