Nedůstojné divadlo u Jílkové v televizi.
Moderátor: Moderátoři
rnbw píše:Vodik sa da vyrabat pri prebytkoch vo fotovoltaike. Lenze u nas je v lete problem aj nedostatok vody.
Ach jo...
- Přílohy
-
Zastoupeni_zpusobu_vyroby.gif- (4.16 KiB) Staženo 61 x
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
rnbw píše:Kedze paliva su uhlovodiky, potrebujes na ich vyrobu uhlik a vodik.
na co uhlovodíky vyrábět, když je na dně moří spousta metan hydrátu . . .
a Musk už na metan lítá do kosmu.
Nový zdroj energie, nebo nová chiméra?
A kutilmile - nelituju tě
jezevec píše:Dívat se na ten pořad s Jílkovou, to musí být člověk masochista nebo stejné jelito jako účinkující...
Tak jest.
Neodvratný efekt podobných kotlů, je to, že témata se vulgarizujou, vyválejí v hnoji a emocích a tím se pokládají za vyřízená. Jílková a podobná žumpa poslouží akorát k neškodnýmu upuštění páry nasranýmu plebsu.
K té mapce, vidím dobře že modře je tam i půlka Chile? Až dosud jsem myslel, že Chile a latinská Amerika všeobecně je rozumnější a střízlivější než ten zdejší chlív, co by chtěl pořád něco a někoho zachraňovat, nařizovat, zakazovat.
Stejně to pod tlakem reality nakonec "přehodnotí", ale mezitím se někdo parádně stačí napakovat a jiné odrbat.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
jezevec píše:Dívat se na ten pořad s Jílkovou, to musí být člověk masochista nebo stejné jelito jako účinkující...
Já jsem u toho vydržel jen se zatnutými zuby, protože Jílková je totální moderádorská tragédie, která do vysílání chodí přednasraná a neustále preferuje vlastní výklad "občanovi", jakoby by občan byl blbec, co nechápe, o čem je řeč. Přitom je to ta baba, co vůbec nechápe.
Ta tam má stát, řídit debatu tak, aby všichni dostali svůj čas a jinam má držet tu sirénu, co má místo huby. Komentovat jednotlivé názory jí absolutně nepřísluší.
Jinak by to byla docela plodná debata a "občan" by se leccos dozvěděl. I tak tam snad jasně padlo, že ti zelení ekoteroristi si prostě přisvojili rudou diktaturu. Včetně příslušné demagogie.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:To není jen lithium, to je i nikl, mangan a taky nezanedbatelný množství mědi - na každý jedno elektrooblbovadlo navíc proti vozidlu srovnatelný přepravní kapacity, ale poháněnýmu přímo vnitřním spalováním uhlovodíků ...bdn píše:Ti zastánci BEV se tváří jako by litium rostlo běžně na stromech a 1kWh z každé zásuvky bylo za 1kč v neomezeném množství. Ignorance až na půdu. Ne nadarmo již ve VW odvolali svého BEV vizionáře Herberta D.
kobalt, v případě bezkartáčovejch motorů spousty neodymu/praseodymu apod.