Zdravím,
video tady právě mám : IO1 = STR G6352 a dioda má červené pouzdro
u katody červený proužek a druhý proužek je černý. Měla by to být
zenerka. Jestli Ti to nepomůže musel bych ji změřit, ale až zítra.
Ahoj,mám video Panasonic NV-FJ622 a z ničeho nic najednou přestal běhat zdroj.Display nesvítí a nic se ani nehne.Vyměnil jsem pár podezřelých kondíků ve zdroji,ale bezůspěšně.Pomohla by mi nějaká rada nebo schéma zdroje alespoň ze stejné řady videí Panasonic-třeba ta 618.Při zapnutí do sítě se ozve jen malé pípnutí zdroje.Help!(pajapiskul@volny.cz)Dík.
Změř si na sekundáru na elytech jaký tam máš napětí a koukni se jestli ti žhaví display, pokud tammáš prd tak začni začni proměřovat polovodiče, a hlavně koukni na startovací elyt na primáru(ne ten velkej to je filtr elyt).
Hoj,na sekundáru mám prd a display ani nežhaví a ani neblikne.V sekundární straně jsem proměřil diody(teda v obvodu digitálním Metexem)a žádnou podezřelou jsem nenašel.Přesto jsem nuceně vyměnil diodu D05 a s ní několik kapacit(C10,C14,C43,C37)ale žel pořád nic.Nemám tušení,který elit je v primární části startovací.Nemůžete někdo poradit třeba typictější poruchy primární strany a konkrétní součástky které odchází do věčných lovišť?Na primární straně šťáva je,ale na sekundáru ani mrť.Není ani vidět žádné překouřené součástky,ale nechce se mu běhat.Tápu.Dík za pomoc.Pája.