ulož.to stahování
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
ransom píše:p32 píše:Ne, nemáme. Nejsme v USA, ale v ČR.ransom píše:Precedens s odsouzením mládence z USA, který dal svůj archiv filmů na web ke stáhnutí, už máme.
Hele, ty buď neumíš číst, nebo jsi blbej, nebo to děláš naschvál. Koukni se pořádně na ten můj příspěvek, když už z něj cituješ. Máš tam odkaz na precedentní rozhodnutí ÚS v ČR.
Kde jsi přišel na to že měním jména, to nevím. Odpovídal jsem Ekkarovi.
A jak jsi to jinak zvládal v češtině na základce? Čemu nerozumíš ve větě, kde se píše, že MY MÁME to, co se stalo v USA? Ne, to mají oni. Opravdu to máme nebo jsme to jen na ten způsob provedli podobně s případem u nás? Potřebuješ to podrobněji vysvětlit nebo co je na tom nepochopitelného, když napíšu, že tu není USA, ale ČR.
A další výmluvy, že nikomu místo EKKAR neříkáš EKAR či Ekkar, tak to zkoušíš na koho. Ano, mě vadí takové záměrné nebo líné přejmenovávání jiných přispěvovatelů ebastlirny a to i těch "horších". Tak starej ještě nejsi, aby to už byla demence, takže asi záměr.
Máš tam ještě jiné výmluvy či napadání a urážky?
To je ovšem nějaká pohádka, takhle mezinárodní smlouvy nefungujou.EKKAR píše:Já osobně největší problém našeho členství v €uroůhniji vidím v jenom nezanedbatelným rozporu - před naším vstupem bylo jedním z argumentů to, že sice budou společný ustanovení platný pro všecky členy, ale vždycky bude v daným státě mít přednost jeho národní úprava, i kdyby byla odlišná od "centrálně daný".
Kvůli tomu se snad tady nemusí rozjíždět válka světů (ČR vs. EU apod.).
A včil paprču na pumpu, ogaři (a možná nějaká cérko) - OPRAVDU MŮŽEME???? A OPRAVDU JSME SI VE VŠEM S OSTATNÍMA ČLENAMA ROVNÍ????
A kutilmile - nelituju tě