PARKSIDE PERFORMANCE® Smart akumulátor 20 V/8 Ah PAPS 208 A1
Moderátor: Moderátoři
PARKSIDE PERFORMANCE® Smart akumulátor 20 V/8 Ah PAPS 208 A1
- pocitujlasku
780529 píše:Dobrý deň. Kúpil som vyššie uvedený AKU ( jasne bez záruky), týždedň šľapal úžasne a potom začal blbnuť najprv BLUETOOTH , pri kupe a kontrole cez smart aplikaciu vykazoval 78% nabitia a nabijal sa na 99 %. a po aktualizácii vykazuje KAPACITA 0%, NABITIE 0%, ODBER(vybrata AKU) 4A, DOBA DO VYBITIA 0%. Ak nabijam tak sa nabije a vypne( svietia 2 ledky po 3 s zapne posledná led a potom zhasne.), Predpokladám, že odišla elektronika.
zmínil jsi "aktualizaci" . . .
ale jakou a proč ???
co se aktualizovalo ?
už se tě na to ptali, ale neodpověděl jsi . . .
radil bych do ničeho nevrtat a vrátit se před tu aktualizaci.
pokud to nepůjde je to na vyhození,
nebo z toho udělat obyčejným balancérem "hloupý" akumulátor . . .
Tak isto sme včera aktualizovali kolegovu bateriu a ta je OK.
V súčasnej dobe mi bateria hlasi :
Modul Bluetooth:9.4
MCU modul:1.1.3
co bol pôvodne netuším
Klidne bys mohl desky prehodit mezi baterkama, ale proc vlastne? BT pro funkci te baterky neni potreba. Mezi baterkou a naradim/nabijeckou probiha komunikace po CANBUSu, BT modul na to nema zadny vliv. Tobe se asi stalo to, ze pri aktualizaci tato neprobehla spravne. Nebyl bys prvni komu se to stalo. A tohle je jeste baterka, bud rad ze ti aktualizace neposrala naradi ktere pak nejede. To uz sem taky videl.
Ostatne nevim co vlastne resis. Ta baterka je celkem draha a mas to v zaruce. Na Lidl strankach vypln online formular reklamace, pres mailovou komunikaci po tobe budou chtit adresu a kontakt, poslou si pro reklamovanou vec DPD. Ted sem reklamoval razovy sroubovak PDSSAP 20-Li B3. Po 3 mesicich kdy utahl nekolik vrutu a povolil/utahnul srouby na kolech od auta se rozlomila napul hridel co pohani vnitrni kladivo. Neopravitelne. Kompernass mi vraci penize, nemaji ted ty razaky na vymenu nove.
Absolutne nemam problem kdykoliv co se od Parksidu posere v Lidlu vyreklamovat. Od toho mas zaruku 3 roky a 90 dni na vraceni bez udani duvodu.
A ohľadom toho odberu, mne vykazuje nepripojená bateria odber od 2Ado 6A.