Bluetooth připojení PC - LG Soundbar

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vasekpetr1

Bluetooth připojení PC - LG Soundbar

#1 Příspěvek od vasekpetr1 »

Ahoj, chci se zeptat, jaký BT modul pořídit na přenos hudby z PC (Win 7) do Soundbaru LG ? Zkusil jsem v PC osadit nějaký noname BT dongl do konektoru USB, který jsem našel doma a dříve jej využíval pro přenos fotek z mobilu do PC. Ve Správci zařízení jej vidím, ovladače nainstalovány, vpravo dole v oznamovací části u hodin mám i modrou ikonku BT modulu, ta daný Soundbar vidí, ale nikde nemůžu ve volbě BT najít, jak spustit spárování se Soundbarem a jak přehrávat třeba streamovanou hudbu (internetové rádio). Přitom pokud se zkusím na Soundbar připojit mobilem, tak po spárování hudba hned z mobilu přehrává. Musí na to být použit nějaký určitý vhodný modul?
Dík za radu.
PCmaniac99

#2 Příspěvek od PCmaniac99 »

Ten soundbar vyžaduje minimální verzi bluetooth 4.0 což asi nesplnuje tvuj dongle. Téměř jakýkoliv dnes koupený dongle umí bluetooth 5.0
vasekpetr1

#3 Příspěvek od vasekpetr1 »

Ano, máš pravdu, v popisu produktu je psáno Bluetooth 4.0, takže koupím nějaký s verzí 5.0. Tento bude stačit nebo něco kvalitnějšího?
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“