Předzesilovač jakýsi ? VYŘEŠENO
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
Předzesilovač jakýsi ? VYŘEŠENO
- jardafiala
EDIT kouknul jsem, nic tam není ale vypadá to jako třítranzistorový zesilovač z AZS222 s přidaným tranzistorem na konci pro tři výstupy.
- jardafiala
- jardafiala
1 - do zesilovače na poslouchání
2 - na nahrávání do MGF
3 - na nic
fakt že dva bych chápal, tři asi z plezíru?
Může to bejt z nějaký rozhlasový ústředny, tam bylo víc výstupů na víc sektorů. Jinak to nebylo nic těžkýho ho identifikovat, je to dost zřetelně tovární výroba - a pokud RIAA, tak jsou 2 možnosti, buď AZG 982 - a ten byl s bambusákama, takže pokud tam jsou šutry, musí to bejt AZG 983 respektive nějakej jeho klon. Následující generace AZG 984 už se prakticky nestihnula rozšířit - sice ho v Litovli začali koncem 80. let sériově vyrábět, ale na našem trhu jsem ho nikdy neviděl ...jardafiala píše:EKKAR - trefa (téměř) do černého, dík. Bude to nějaká modifikace s (jak jsem psal EDIT mezitím než jsi dal příspěvek) přidaným tranzistorem a rozdělením signálu do tří (nevimkčemu) výstupů.
A kutilmile - nelituju tě
- jardafiala
EDIT - jeden detail je usvědčující, DIN konektory jsou přišroubovány mosaznými šroubky, kdyby to bylo profi tak je to nýtované, níže zmíněný výběr součástek a pájení kablíků to potvrzují, šroubky krytu jsou taky mosazné se zapuštěnou hlavou. Též usazení pl.spoje - nožky šroubované zespodu drží zároveň uvnitř pertinax 5mm, do něj jsou shora vyříznuty 3mm závity a šroubky připevněn plošný spoj. A níže zmíněných kondíků jsem si nevšiml.....