Kde sehnat tyto soucastky ?

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
vlapr

Kde sehnat tyto soucastky ?

#1 Příspěvek od vlapr »

Asi neumim hledat a venoval jsem tomu docela dost casu, ale nedokazu najit prodejce idelane v CR, ktery by to byl schopny dodat v kusovem mnozstvi. A pritom si nemyslim, ze chci divne veci:

1. Dualni zesilovac s nizkym sumem pro zapojeni High-Side Current Sense, napr. MAX9918, MAX9920, LTC6101, INA193, INA22o nebo proste nejaky ekvivalent toho prvniho

2. Digitalni potencimetr - digiPot - 100 kOhm, I2C rozhrani, idelane 1024 nebo alespon 256 kroku (10 ci 8 bit), napr. TPL0102, AD5241, MAX5402 nebo proste nejaky ekvivalent

Moc dekuji za radu.

Vlada[/b]
JirkaZ

#2 Příspěvek od JirkaZ »

Třeba Mouser/Mausel. Jen jsem to levým myšítkem a tahem označil a pravým myšítkem dal hledat (nemusím psát na klávesnici).

Masakr.
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
vlapr

#3 Příspěvek od vlapr »

Dekuji, mate pravdu. Tyhle stranky jsem neznal a nepovazoval za ceske. Pri namatkovem nahledu jsem narazil na minimalni mnozstvi 100ks, tak jsem to zavrhnul.

Pri podrobnejsim pohledu to vypada nadejne, snad nemaji prilis drahou dopravu.

Diky!
JirkaZ

#4 Příspěvek od JirkaZ »

No, myslet si, že Fanda Vomáčkojc v Horní Dolní bude mít tyto součástky skladem, když si pro jednu náhodou někdo během tří let přijde, je asi poněkud naivní...

Jinými slovy: pokud to není zcela běžně a desítky let používaná součástka, je pochopitelně vždycky lepší se podívat "ven" (a nejen v tomto případě).
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
Odpovědět

Zpět na „Součástky“