Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
rnbw píše:Vysavac ETA 1498 Tema - komplet s hadicou, teleskopickou tycou aj hubicou. Akurat kabel uz niekto odstrihol.
Jo. Taky jsem něco podobného před časem našel (ne ETA, i když to je asi dnes už jedno, protože ETA je PRC). Ten můj měl šňůru a vypadal zánovně.
Běžel asi pět minut, pak se se smradem rozloučil.
Jo, kde jsou ty časy českých vysavačů ETA... Quinto 3408 mám 26 let a jede jak z praku.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Adaptér je 9V/2A
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Ty origo DYMO pásky jsem už hodně dlouho v žádným obchodě neviděl. Pouze tenhle PRCáckej sračkol, kterej se odlepuje a po čase se prolis písmen vrací zpět, takže to není k přečtení.
No asi budu muset objednat originál na netu...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
JirkaZ píše:Jo, kde jsou ty časy českých vysavačů ETA... Quinto 3408 mám 26 let a jede jak z praku.
Tento tiez nie je prave najmladsi. Plasty maju vylisovany rok "00", takze 23 rokov. Ale rozobrat je to peklo - je to velmi divna konstrukcia s motorom ulozenym vertikalne. Motor funguje, ale je plny bordelu - niekto vysaval bez vrecka...
Tak nějak nevím...
Není to číslo na plastech něco jiného?
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
A kutilmile - nelituju tě