A prečo by nemal? Napríklad televízory čo sú HD Ready, teda 1366x768 pixelov vedia spracovať aj full HD vstup, prevzorkujú si ho na to svoje nízke rozlíšenie. Navyše keby to projektor nevedel, tak by nezobrazil časť obrazu ale by rovno napísal že vstup je mimo rozsah. Niektoré zariadenia (aj LCD monitory) to skrátka vedia zmenšiť.xsc píše:Projektor takovej processing mít nebude.
Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
rnbw píše:Mam ho rozobraty, tak preskumal viac dielov. Na vrchnom plaste je skutocne februar 00. Nezdal sa mi ten datum, vyzera to novsie. Skutocne - na plosaku regulatora je 2013 a na navijaku kabla je december 14.
Inak ten prikon 990W je vtipny - motor je 1200W. Otazne je, ci je povodny.
Niekto sa v tom uz rypal, pretoze skrutky mali ozuzlane hlavy - ale nenasiel som vnutri ziadne stopy napadnutia.
Na motore je nalepka "AL", takze asi vinuty hlinikom. Napriek tomu funguje. Ciastocne som ho rozobral (len turbinu - loziska som nestahoval), vycistil od vlasov a ineho bordelu. Uhliky su dlhe, loziska vporiadku. Dal som novy kabel a opravil navijak (ulomil sa mi koniec struny) - vysavac po zlozeni bezi bezchybne.
Pustil som sa do tyce, hadice a hubice. Vsetko zapchate svinstvom. Tyc sa dala normalne naplnit vodou, zospodu tiekla len trochu
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele: