Relé s paticí - kompatibilita?

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
JirkaZ

Relé s paticí - kompatibilita?

#1 Příspěvek od JirkaZ »

Potřebuju nahradit relé Relpol R2M (viz https://www.tme.eu/cz/details/r2m-230vac/elektromagneticka-rele-prumyslova/relpol/r2m-2012-23-5230/) a zajímalo by mě, jestli jeho patice je nějaký standard...

Jinak řečeno: případnou náhradu potřebuju dostat do původního protějšku patice bez dalších změn.

Mířím tím dotazem na lidi, kteří se touto technikou zabývají často a ev. by věděli z hlavy (dohledat postupným srovnáváním si to umím sám).

Díky.
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já bych byl u Relpolu hodně opatrný, oni sice při budoucí náhradě zachovají patici, ale třeba změní rozměr relátka.

A pak se stane to co mně, že je náhrada o 2mm delší a já to už nedostanu do DPS (kvůli dalším součástkám).

Zas na druhou stranu, když tam (TME) 3x do roka zadáš do vyhledávače stejný požadavek s výsledkem "nula", tak se občas stane zázrak a naskladní to s tím, že je výrobek dostupný jen do vyčerpání skladových zásob. Pak následuje syslení do zásob...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

Možná jsem zabržděný, ale když mají v TME 131 ks skladem, není nejlepší je teď koupit?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Odpovědět

Zpět na „Součástky“