rezis píše:A proč neukládat přímo do vody? Písek má dle mě na prd tepleno kapacitu. Takže za mne buď nějaké soli se změnou skupenství nebo voda...
...a zase se jen napakujou výrobci zařízení, protože svépomocí postavit nelze.... nebylo už toho dost?
Moderátor: Moderátoři
Ten hrb je původní, 132 tun prachu je cca 80m³Artaban001 píše:To video v úvodu jsem viděl - a nebýt toho, že autor se v tomto oboru aktívně podílí a tak pojal svůj dům jako zkušební "pískoviště". Takže měl vstupy za jiný ceny, než by měl normální člověk. Taky tam padly slova o tom, že žít v takovým domě vyžaduje jistý režim daný omezeným výkonem zdrojů - hlavně elektrického proudu. Instalace 130 tun kamenýho prachu už vyžaduje prostor, proto ten barák má na takovým "hrbu" - Navíc ten dům byl už tak postaven - nedokážu si představit, že by se to realizovalo na domě, který byl postaven dřív, než Evropě ruplo v bedně.
kejki píše:Sám říká olověné trakční, přidané dodatečně. Vzhledem ke zbytku vybavení šel asi cestou bezpečnosti._luky_ píše:Takových prachů do toho narval a vedle toho čerpadla má na zdi tři Axperty a pod nima olověný baterky..? (teda vypadá to jako olovo)