Línej Google
Moderátor: Moderátoři
Línej Google
Firefoxem to asi není, v Edge se to děje taky. Nějaký zavšivení v PC? Placenej Avast...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Asi fakt jiný služby, na PC mám taky jinej vyhledávač (a hromadu doplňků jako Decentraleyes a podobně) a funguje to (s Bingem si nepomůžeš).
Mimochodem, nějakej bordel je možná i přímo na systému Ebastlírny, pokaždý když sem vlezu a přihlásím se tak mi začnou chodit spamy do mailboxů, které si pamatuje prohlížeč, a to i když mám všechno nově nainstalovaný nebo běžící z flashky (bez přihlášení se to neděje). Psal jsem to ZdeňkoviHQ do pošty, ale zůstalo to nevyzvednutý, tak to radši píšu pro jistotu i sem.
Když píšu nešmírující, tak to pochopitelně nemyslím absolutně (doufám, že je zbytečné to rozebírat).
K tomu vyhledavači: dával jsem tady málo příkladů na Duckduckgo?
Jo a nepoužívejte widlous, pokud nemusíte...
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Popisované problémy jsem nezaznamenal.
Co se stane, když v případě problémů dáš F5 nebo Ctrl+R?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
...
Pozerám že dnes sa to už správa inak, akoby to zmenili. Celá stránka sa načíta bez spodnej reklamy hneď, a následne sa reklama doplní - zväčší sa dĺžka stránky. Mrznutie pritom žiadne nieje.
Mám W10 a Chrome a naběhne to okamžitě. Asi to máš rozbitý.
workhard píše:https://www.google.com/search?q=Delta+EADP-60MB+(12V%2F5A)&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Mám W10 a Chrome a naběhne to okamžitě. Asi to máš rozbitý.
Jo, mám rozbitý všechny tři počítače v baráku a to tak, že všechny jiný vyhledávače (Bing, Seznam, Yahoo) to najdou hned jen Gůgl zůstane zakouslej.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
- josef_novak