Číim likvidovať túto háveď.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Číim likvidovať túto háveď.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
tiktak1953 píše:Teraz sa jeden druheho pretlacaju ci roztahuju po zahrade.
Je jaro tak mrdaj! https://cs.wikipedia.org/wiki/Rum%C4%9B ... poln%C3%A1
- tiktak1953
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
K téme, možno zo dve tri detonácie cár bomby na postihnuté miesto + preventívne nejaký ten organofosfát, dioxin na hektolitre, a 50 rokov sa aplikovanému miestu vyhne všetko živé hodne velkým oblúkom. Vrátane cifrušiek bezkrídlých.
Alebo na to môžeš ísť vylučovacou metódou, pestovať jahôdky v hermeticky uzavrenom biolabáku. Čiže všetko na vstupoch a výstupoch prehnať dezinfekciou, dezinsekciou, autokláve, alfou, betou, gamou, RTG, UV a stále sa niečo rezistentné nájde, čo si na tých jahôdkach pochutí.
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Ale pozor, tyhle insekticidy zabíjí všechen hmyz!
Nixdorf: Každý tvor si ale hájí svoje teritorium, potravu a příležitosti k páření. Konkurenty vyhání nebo likviduje. "Jahody jsou moje a potvory ať si táhnou jinam." Takový přístup je zcela přirozený. Já třeba jsem kvůli kosům vyvěsil kolem jahod výstražné cedule. A můžou mě třeba žalovat.
Len mu to DDT neraďme, lebo vytáhne ťikťák po dedovi staré zásoby, verejne sa tým kdesika pochváli a potom sem bude jeho manželka písať, ako ho dostať z base za to, že doma prechovával jedy
https://www.kompot.sk/eshop/muzi/panske-tricka/panske-tricko-elektricky/rnbw píše:Vola sa to elektricka, pretoze je to cervene a spojene do dvojic
Odborny nazov je cifrusa bezkridla a neskodi to.
Ani náhodou. Kos vidí výstražný červeno-černý zbarvení, navíc ploštice při napadení vylučujou smradlavej sekret, kterej ani ptákům moc nevoní - dráždí jim sliznice, takže sezobnout tuhle mrdku zkusí jen jednou. A bohužel, množí se to podobně jako španělskej oranžovej slimák = jak ruSSáci na vokupovanejch územích. Přirozený nepřátele to moc nemá, nežere to moc rád ani ježek, kterej jinak sblafne ledascos. Takže hubit uměle, jinak se toho zbavíš jen těžko.konosuke píše:Ničím. sežerou je kosi nebo brzo chcípnou sami.
A kutilmile - nelituju tě