Zkusenost s celorocnimi pneu
Moderátor: Moderátoři
Zkusenost s celorocnimi pneu
Co je ale důležité, není univerzál jako univerzál. Na hračce (RX8) mám letní, které mají M+S. Je to ryze letní (dešťová) guma, na blátě něbo sněhu si ani neškrtne, ale vybíral jsem je na to, abych mohl kdyžtak hračku v zimě přesunout bez risku pokuty, normálně s ní v zimě nejezdím. Je to univerzál, nebo ne?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Nic neznačkového (nechce se mi teď běžet na parkoviště a podvívat se, jestli je to Michelin nebo co.
Gumy jsem dostal před čtyřmi roky, při koupi stávajícího auta.
Náhodou jsem na ně nedávno kouknul, je tam DOT 07/17.
A teď ten dotaz - jak teď pořád prší, tak mám kolikrát problém se rozumně rozjet ve chvíli, kdy jsou kola v rejdu.
Hned to klouže, do toho začne následně kecat ASR.
Je možné, že jsou tyhle letní gumy po šesti letech tak ztvrdlé, že vznikají takové problémy?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
rezis píše:Chtěl jsem celoročky a pak mi říkal kolega, že je měl a narazil na problém. Měl na podzim 3,5mm vzorku... tedy hezká "letní" guma kterou stejně musel přezout.
Tak to je celkem pičatý no.
No píšu, nedostatek na trhu to vyřešil a koupím normálně letní (koukám na bazoš etc, že bych koupil i s kolama) a hotovo