Bastl DAB+, Internet a FM rádio.
Moderátor: Moderátoři
Bastl DAB+, Internet a FM rádio.
Ten Si5351 se Silabsu teda opravdu povedl, 5kHz do 225MHz v nejmenším kroku 1Hz a na dalších dvou výstupech další úplně jiný kmitočty, to je teda síla.
No nebude to s tím "univerzálem" asi úplně jednoduchý, už jen s TEA5767 je dost problémů. Třeba rušení od ESP32 ale to se dalo při drátařině na stole čekat. Až to bude živý, tak se bude muset zachlívečkovat do plechů. A ten můj modul TEA5767 je navíc nějakej divnej. V porovnání s minivěží Philips, kde je taky osazenej, je nějak málo citlivej. Na anténu 10 cm, chytí to samý, co na anténu dlouhou 2 metry nebo VKV venkovní kruhovou anténu a zesilovač STA Ivo. Na tý minivěži je o půlku víc stanic a skoro všechny stereo, s bastlem TEA5767 mám ve stereu jen dvě. A navíc je v reprodukci slyšet "tukání" od komunikace přes I₂C. Na Trubce to nikomu nedělalo. S tím jsem si už poradil, prostě S-metr nebude měřit průběžně ale jen po naladění stanice při scanování pásma či ručním vyhledávání.
Ale ta malá citlivost a minimální vliv antény mě vrtá hlavou.
Desku s VS1053 jsem zatím na internet nezkoušel ale MP3 z SD karty mě už přehrává.
No uvidíme, jak se bude dařit dál.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Artaban001
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!