Modul pre FM rádio-poraďte.
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Běž se podívat, denně od 9:00 mimo pondělka (a taky mimo včerejška a dneška, mají tam plynaře a pouštějí tam Uragán D = Zyklon B) ... Za 4 pětky, za půl hoďky to máš prohlídnutý, jsou tam toho 2 sálky hned v přízemí naproti pokladně.ok1hga píše:a co tam tak zázračného má ?
- tiktak1953
-----------------------
Da sa to niekde kupit kompletne,je to na 6V,je to pecka,aka je cena.spotreba mA?dik
--------------------
Od Lukas Herudek by bral ako prve jeho FM radio.To on vyrabal ci neaka firma.Viete na neho kontakt?
----------------------------
Myslel som pred rokmi po zahrade aj na autoradio s reprakom a na autobaterku.Lenze myslim ze to vela zeriu tie radia,nie?
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- pocitujlasku
- tiktak1953
pocitujlasku píše:a co tak nieco so starym tda7088T - ma 2 tlacidla na ladenie (reset na 88Mhz, a druhe na postupne automaticke hladanie stanice) a velmi maly prikon. k nemu nejaky ten mini zosik a nepotrebujes procak.
...............
Kde zohnat zostavu,napis viacej,z toho cosi napisal vela neviem.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- tiktak1953
Já teda takovou zkušenost nemám, baterky mi v něm vydržely vždycky skoro tejden, než jsem je musel vyměnit - a ladění taky není žádnej ujížďák ...tiktak1953 píše:Karel tieto radia mam,je to žrút baberiek,a to ladenie smejdovym trimrom o how-ne!Aby kazdu chvilu ladil,doladoval!
Ladí se to klasicky analogově, stabilní to je. Píšou, že je to analog, ale podle mě je minimálně demodulátor digitální. Jede to na síť i na 4 tužkovky, ze 4x NiMH (tedy fakticky 5V) to žere 25mA v základu (v tom jsou i lepší rádia).
- jirka5
xsc píše:Já si nedávno pořídil tohle: https://www.kasa.cz/radioprijimac-panas ... 75/?gclid=
Je to stále v nabídce. Kdepak asi berou ta "lehce opotřebená" rádia za pouhých 586 Kč?
Tohle je něco podobného a chodí to velmi slušně i v silně zarušeném prostředí
https://bravospotrebice.cz/radia-a-radi ... arva-cerna
zato jeho digitální brácha B-6010 je rušičkou sám sobě. Osobně vyzkoušeno.