Babeta nestartuje za studena.
Moderátor: Moderátoři
Babeta nestartuje za studena.
Podepisuju, měl jsem s "jednadvácou" totožný problémy, studená na první šlápnutí, ohřátou jsem musel roztlačovat ... Takže rozkopnout, vyměnit gufera, když už to bylo rozhozený, tak zrovna i otočit "dvojkový" kolečko v převodovce, protože předchozí uživatel si ho obrátil, aby měl pomalou "terénní" dvojku na ježdění do lesa, sesadit a už to lítalo jak mělo ...ok1hga píše:... u fichtla mi to dělalo obráceně ...
za studena perfekt, ale za tepla jen velmi obtížně a byly v háji simerinky na klice, po výměně zase v pohodě.
A kutilmile - nelituju tě
bába mně nabízí babču 210 za pět a půl, dobrá cena co myslíte? umím
ledaco opravit, krámek ND v místě, v létě do rachoty 30 km, na ryby, na houby a tak...
Len pri tom druhom budeš stereotypným výsmechom tým, ktorým teraz začala sezóna, že či ti nefučí na vagínu. Nu což, budeš trendsetter.
konosuke píše:bába mně nabízí babču 210 za pět a půl, dobrá cena co myslíte? umím
ledaco opravit, krámek ND v místě, v létě do rachoty 30 km, na ryby, na houby a tak...
Pokud vypadá a funguje tak nějak dobře tak je to dobrá cena. Těch 30 km do práce nedá pokud tam jsou nějaké kopce, myslím že ani po rovině. Mám ji 34 roků a nedám na ni dopustit. Jezdím denně i v zimě ale tak 2 km na zahradu. Za tu dobu jednou dělaný výbrus, 2x ložiska ,gufera na klice 2x volnoběžka. Obložení spojky si lepím sám. V ty době stála 4500 přímo z Kolárova.
Já mám obě babči předělané na 12V a asymetr žárovku vpředu. Taky tažné na dvoukolák mám. Olej do benzínu M6A. Ten nejlevnější, motorový. Po oleji do dvoutaktu se mi zadíraly hlavní ložiska na klikovce.
V zimě v létě, na Babetě. Denně 14 km. Do práce a zpět. I v mírným mrazu.
to je veterán pravý, ročník přibližně můj tak si můžem tykat...jo mrkněte někdy na bazos.cz a uvidíte sami.
A ešte šoferák na skupinu A. Naposledy som kurz zrušil, jak som sa pochytil s cholerickým inštruktorom, beztak by som takéto kladivo nedokázal karovať ani po autoškole. Jedine že by vyzerali praktické jazdy takto a rovno s výmenným lístkom k ortopédovi
A kutilmile - nelituju tě