Rozchození dat v telefonu Nokia 6310i
Moderátor: Moderátoři
Rozchození dat v telefonu Nokia 6310i
Díky.
Jinak Nokia 6310i měla modré podsvícení, jestli máš zelené, tak je to Nokia 6310.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ten GPRS modem primarne slouzil pro pripojeni s PC tehdejsi doby kdy se na tom resila primarne posta poac to byl telefon na praci...
Nokia 6230i někdy v roce 2005.
V roce 2002 mi stačil modem 64kb/s.
V roce 2005 mě nestačila Wifi 10 Mb/s.
Nevidíš ten rozdíl?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- pocitujlasku
2) samotna stranka ma uz v sebe tolko veci, ze ju pravdepodobne nedokaze ani stiahnut, lebo nema miesto
3) gprs funguje na inych telefonoch +- z toho roku? u vas sa vypinala 3G siet, a gprs je tak na hrane medzi 2G, ktore funguje a 3G.
v starych mobiloch nezvykli chodit klasicke stranky, ale wap - specialne stranky pre mobily, volakedy bolo take nepisane pravidlo, ze namiesto www stacilo dat wap. ale ci to dnes este niekto pouziva, to neviem.
TeslaPC píše:..fugnovat by to mělo je to GPRS, možná jsem něco třeba špatně vyplnil nebo na něco zapoměl ale nevím na co, ty věci co tam vyplnit se docela blbě hledaj, neporadil by mi někdo jak na to, popřípadě jak přesně se to mám vypnit aby to fungovalo (typ autentizace, ověření atd.) ? Ještě abych nezapoměl na důležitou věc, mám T-Mobile. Nastavoval jsem to podle tohohle https://www.t-mobile.cz/dcpublic/Nastav ... _6310i.pdf
Díky.
Vámi odkazovaný dokument je z dubna 2005. Je tedy už 18 let starý. Takže je možné, že ty parametry z roku 2005 už T-MOBILE dnes ani nepodporuje, ale na technické podpoře T-MOBILE by měli vědět co je aktuální a zda to bude vůbec použitelné pro tu starou Nokii.
Pokud tedy trváte na zprovoznění GPRS na té staré Nokii 6310 z roku 2002 nebo 2005 pak jediné co mohu doporučit je obrátit se na technickou podporou T-MOBILE. Napište svůj dotaz přes tento kontaktní formulář T-MOBILE a oni vás z podpory následně kontaktují a poradí Vám.