Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
Pokud pošta bude poskytovat služby adekvátně k penězům do ní vražené, nemám nic proti, naopak.
Takhle je to stejné, jako když vepřová hlava dal prachy do dolů. Naprosto zbytečně.
Doporučuji zavřít a zrušit bez náhrady, tenhle státní podnik je stejně platný jak naše vláda, úplně k ničemu.
Zašel jsem pak za paní vedoucí s dotazem jak to dělají a jestli zaměstnávají iluzionisty. Že jsem měl ve schránce lístek s odůvodněním "zamčený hlavní vchod". Ale že nechápu, jak se tam ten lístek dostal, když ta schránka je za tím zamčeným vchodem.
Řekla něco v tom smyslu jako "já už ho zabiju" nebo nějak tak.
Jinak absolutně bez problémů. Čína, Aukro, e-shopy do balíkovny, kutilský herberk mezi kolegy. Někdy mi paní z dodávky zavolá, jestli jsem na základně, nebo jestli to má někde nechat...
Tak já si mám jet 40 km na depo?
Takže objednáno jinde, ať si to s nimi vyřídí ten e-shop.
- josef_novak
Máš zaplacený počtovný und balný? Máš! Takže tvrdě vyžaduj dopravu na tebou uvedenou a í-šopou zadanou doručovací adresu, ONI ZAVINIL NEDORUČENÍ = NEDALI TI INFO, takže požaduj opakovaný doručení - na to máš nárok.kejki píše:Tak nám DPD překonalo očekávání. Protože jsem nebyl doma, tak jsem převelel balík do obchůdku v sousední vesnici. V pondělí nic, v úterý nic - ani do toho kšeftu nedorazil s ničím jiným. Kontaktuji odesílatele. Zpráva od DPD: Máte to uložené v Unhošti na depu.
Tak já si mám jet 40 km na depo? ....
Takže objednáno jinde, ať si to s nimi vyřídí ten e-shop.
A kutilmile - nelituju tě
- josef_novak
Možná by stálo za to, si přečíst doručovací podmínky DPD, jestli ponechání zásilky na depu, odporuje doručovacím podmínkám.
A kutilmile - nelituju tě