kvalitní sluchátkový zesilovač

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Karel11

kvalitní sluchátkový zesilovač

#1 Příspěvek od Karel11 »

Dobrý den chtěl bych si postavit nějaký kvalitní sluchátkový zesilovač s regulací hlasitosti ale aby šel použít i jako regulace hlasitosti a to tak že bude gramofon-předzesilovač-sluchátkový zesilovač s možností regulace výstupu jak pro slucháka tak i linkový výstup z tohoto zesilovače-koncový zesilovač.Pokud nebude možnost ten zes použít jako regulace tak mi stačí i jen aby byl na ty sluchátka.
tandel

#2 Příspěvek od tandel »

Karel11

#3 Příspěvek od Karel11 »

Tohle se mi líbí do toho bych šel ale nedokážu navrhnout DPS a to je problém i v tom že i kdyby se mi to povedlo můžu tím hodně zkazit.
Sendyx

#4 Příspěvek od Sendyx »

Karel11

#5 Příspěvek od Karel11 »

Pěkné kousky ale angličtinu moc neovládám tak jsem si to jen prohlédnul a u většiny taky chybí DPS.tohle se mi líbí http://sound.westhost.com/project113.htm
ale taky není plošák ale je to celkem jednoduchá konstrukce ale nevím jak to hraje.
pavel16

#6 Příspěvek od pavel16 »

Konstrukční elektronika A Radio 6/99-High-End zesilovač pro sluchátka.
Cust

#7 Příspěvek od Cust »

Karel11 píše:Pěkné kousky ale angličtinu moc neovládám tak jsem si to jen prohlédnul a u většiny taky chybí DPS.tohle se mi líbí http://sound.westhost.com/project113.htm
ale taky není plošák ale je to celkem jednoduchá konstrukce ale nevím jak to hraje.

zběžně jsem to prolítnul, řekl bych, že ten co uvádíš bude mít velké přechodové zkreslení, jestli ti jde o hifi, tak doporučuji něco jiného (ale je to názor "vystřelený od pasu")
tandel

#8 Příspěvek od tandel »

Je fakt, že většina tady odkazovaných zesilovačů je bez DPS. Ale to není problém. Eagle udělá většinu práce za tebe. A pro malé desky je zadara.
Návštěvník

#9 Příspěvek od Návštěvník »

Takže mám další práci,naučit se eagle ale tomu se nebráním zatím děkuji všem.Pokud by se našlo něco kompletního tak napište.Viděl jsem od Dudka bufer vypadá to dobře i když je cena za stereo kolem 3000 jen za součástky.
xmarty08

#10 Příspěvek od xmarty08 »

Pokud je návrh DPS v tom amáru, tak ti ten plošňák vyrobí kde kdo...
Karel11

#11 Příspěvek od Karel11 »

Už jsem si postavil tohle.
Ještě musím udělat symetrický zdroj.
Přílohy
sluch.JPG
(173.3 KiB) Staženo 299 x
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“