Orava 462 stereo
Moderátor: Moderátoři
Orava 462 stereo
Color 462 stále patří k dobrým televizorům a pro zkušeného opraváře by neměl být problém závadu odstranit.Je jasné,že za opravu se musí zaplatit,moc toho v této zemi zadarmo není,jen za rady na tomto fóru
se nic neplatí!Dnes si každý raději koupí TV nový,se zárukou na roky
dva.Pokud náhodou chodíš do práce - kde se dělá,nebo jen do nějakého
*zaměstnání*..jistě také dostáváš plat.Tak i opravář,který se živí tím,že
lidem opravuje televizory,by chtěl mít svoji práci zaplacenou,to snad
pochopíš...Nebo jsi také v *Harpagon* klubu?....SORY !!!
* Podle sebe soudím Tebe !!!* Nic Ti to neříká ????
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To, že se naučíš držet v ruce páječku, vyměnit nějakou součástku z tebe nedělá opraváře. Není umění vyměnit odpor, ale vědět který!!!
K tomu zvuku, co by to mohlo dělat, dostals radu na jiném fóru a tady děláš machra.
Když považuješ opraváře za lumpy, proč potom po nich chceš radu??
2)Nemyslím si že opraváři jsou lumpové a souhlasím s tím že za kvalitní práci mají dostat kvalitně zaplaceno.
3)tím že jsem řek že repra jsou v pohodě jsem myslel to,že je to v desce,(v modulu dle Hilla chcete-li)na repra jsem to rozhodně svézt nechtěl.
4)proč tady?no každej nechodí na elweb,někdo jinej může bejt tady,takže víc názorů.Pokud se podíváš na čas zadání dotazu tady a tam a odpovědi Hilla tak zjistíš že jsem to podal zároveň a ne s úmyslem někde dělat machra,to já nemám zapotřebí.
5)nenvím o tom že jsem někdy použil slovo lump,v souvislosti s opravářema.Za rádoby opraváře NEPOVAŽUJI OPRAVÁŘE,který si svou práci nechá zaplatit.
6)Navíc taky jsem neřek nic ve smyslu,že jsem navštívil opraváře s touto televizí,byl to tenkrát zesilovač.
7)Pokud by někdo hledal něco za Nickem CORP=Petr ,tak ujišťuju že to nemá žádnej krycí význam,nakonec stačí porovnai e-mail
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
Re: Orava
kybl píše:Jezevec to napsal naprosto přesně,že PETŘE?Taky jsem to četl.Myslím,že na tom druhém foru jsi dostal od Hilla naprosto vyčerpávající odpověd,tak nevidím důvod,proč se ptáš ještě tady....
JJ, přesně..