Vtipy, vtipné články a odkazy XII
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ostatně, pokojstr o majiteli řekne hodně, ale takovouto RZ to ještě podtrhneš.
Žvanit si můžeš co chceš, pro mne a mou rodinu byla a je důležitější využitelnost vnitřního prostoru. Jediný co mně s mojí postavou na roomsteru skutečně vadí, je příliš nízko posazená horní hrana čelního skla = na křižovatce se světlama nad jízdním pruhem nemůžu stát na prvním místě, i když je úplně volno, musím stát až "jako druhej", protože u namalovaný "příčný čáry souvislý" prostě nedokážu vykroutit hlavu takovým způsobem, abych viděl na světla zavěšený 4,5m vysoko nad silnicí; a pak taky postavení "B" sloupků vůči sedačce řidiče - jsou moc vepředu, přední dveře jsou příliš krátký, takže se jednak hůř než v konstrukčně příbuzný dvojkový fábuli leze za volant a zpoza něj a druhak (což je mnohem horší), vyššímu řidiči při posunutí sedačky dozadu střední sloupky kastle (hlavně teda ten pravej) zakrejvají výhled do stran - což zas ta dvojková fábule díky o pár cm delším předním dveřím nedělá. Room šel udělat esteticky mnohem líp - kdyby do návrhu konstruktérů nežvanili lidi, co tomu nerozumnějí, ale drží pracku na prkenici = Vlkohradský mocipáni. V podstatě všecko co je na sériovým roomu "vošklivý" je důsledek "ekonomickejch opatření", kterýma podmínili povolení jeho dalšího vývoje a výroby. Jinak je co se týče variability, schopnosti pobrat obrovskej objem věcí i jízdních vlastností room jedna z nejpovedenejších konstrukcí, jaký z Bolehlavi vůbec kdy vyjely - kam se serou vychýrený ochcáfky i superby včetně kodyjáqů, enyjáqů a všech možnejch ostatních dryjáqů. BTW - kdyby ten podvozek nebyl tak dobrej, asi těžko by na stejným koncern nechal dál vyrábět Rapida, Scalu a jejich další klony určený mimo tuzemskej trh ... Takže - otevírat hubu si budeš moct, až budeš vědět aspoň trochu víc než co je v prdeli měkkýho.Hubert_79 píše:...
Ostatně, pokojstr o majiteli řekne hodně, ale takovouto RZ to ještě podtrhneš.
"Hele, nemáš u sebe izolačku?"
https://photos.app.goo.gl/zNjRC7L5y7bievDHA
A nejlepší je, jak vždycky nejvíc kritizujou ti, co by si podle vlastních slov ani nekoupili vochcáfku nebo fofdíka, ale minimálně Bentley - a přitom jezdí v polu, ibize nebo puntu ...Hubert_79 píše:To je srandajak vyplodíš špalek úplně o ničem. Mně (a asi nejen mně) je přece totálně jedno, proč sis ten skvost na kolech koupil. Jen mě baví, jak vždycky vystartuješ jak papírový čertík, když se ti o to někdo otře
Prostor pro celou rodinu a hromadu bagáže je potřeba asi 4-8x ročně. Po příjezdu do cíle se už stejně jezdí bez bagáže. Když se na dovolenou létá, tak stačí cokoliv, co vydrží stát týden na parkovišti u letiště.
Vlastní zkušenost s dvacítkou let po dovolených s děckama, kdy jsme obráželi třeba jen ČR podle katalogu, kde byly chaty a chalupy na víkend, na týden apod. Nejhorší bylo, když jsme s plným autem někde dorazili na týden a odjížděli jsme s půlkou ledničky žrádla navíc. Když bych na konci oddělil, to co jsme vůbec nepotřebovali, tak to byla polovina bagáže.
DedVseved píše:...............Když bych na konci oddělil, to co jsme vůbec nepotřebovali, tak to byla polovina bagáže.
Přece, vždycky nejvíc potřebuješ to, co jsi si nevzal. A podle toho balíš na další cestu. Takže ta hromada krámů roste a roste...
Málokdo praktikuje "Co jsem minule nepotřeboval, neberu"
Aktuálně mám dalšího Swifta, ten má kufr zase o nějaký litr větší, takže jsme se opět přistihli, že jsme sem tam něco ani nevybalili, a že to vezeme nazpátek nepoužité...
Jak říká Murphy, v jakkoli malém cestovním zavazadle je dost prostoru na věci, které nejsou potřeba až do návratu.
Dodávám, že totéž platí i pro kufr auta.