Návod ,obr. na zhotovenie kurníka z OSB dosiek.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Návod ,obr. na zhotovenie kurníka z OSB dosiek.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- pocitujlasku
Ja som bez planov zbuchal verandu, terasu, pristresok na drevo, domcek pre babiky, skrinky.
https://www.stream.cz/libovky-pepy-libi ... t-64245021
- tiktak1953
Co to mohlo byt v tom chlieve ked tie sliepky robili taky ramus,ziadne perie v kurniku,jedna slepica mala krvave za usima a ostatne stacila zena vypustit vonka.nevidel co to bolo.Kuna sa tam nemal kadial dostat ,taka diera tam nebola!Lasica ked som pozrel obrazok co je ako macka ,tak ani ta nie,a o nich som vobec roky nepocul zeby boli.Tu je obr.slepici.Jednu sme nenasli ani rano.
-------------------------------------------------
Dnes som nasiel po tom velkom vetre odtiahnuty valovec na vrchu strechy,takze diera bola dostatocna aj pre,kunu či lasicu.Dnes som PU penov zapenil vsetko sa zdalo byt podozrive,a uvidi sa.Najprv som myslel ze zena nezavrela dvierka ako sa to uz stalo neraz.ale ze boli zatvorene.Ten 🤐 by bol robil tak,aby splnal normy a vyhlasky EU.(a moje)Nie je problem zbit dokopy bednu pre slepice,ale hlavne aby sa dal lachko cistit,natierat vapnom co maloktory co som videl splna.Aj na nete by maloktory chcel ,vyhovoval mojim poziadavkam.dik pani,
Lasička je mnohem štíhlejší než kočka. Je to proporčně strašně dlouhá a štíhlá potvora. A má malý průřez, vleze do myší díry. Najdi si videa, jak uloví mnohem většího králíka. Nejdřív poskakuje nesmyslně okolo, dělá alotria a králík si asi myslí, že je to neškodný blázen a místo aby včas zdrhnul, čumí na to. Pak mu lasička skočí na záda a rafne ho za krkem.tiktak1953 píše:... ,taka diera tam nebola!Lasica ked som pozrel obrazok co je ako macka ..
https://neposlusnetlapky.cz/nejnovejsi-zpravy/lasice-odhalte-jeji-zabijackou-taktiku-a-mystickou-minulost/annapavlickova/
- tiktak1953
- Artaban001
Znáš Pinterest? Na mobilech, či tabletech je to jako aplikace. Vybereš si témata a chodí Ti tam různé odkazy, návody na dané téma. Třeba témata zahrada, elektronika, vtipy a pod.
- tiktak1953