Vaříme při bastlení II
Moderátor: Moderátoři
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
konosuke píše:No a co? nepamatuji se že by někdo "za bolšana" chcípl nekvalitním
žrádlem
To, že ty něco nevíš neznamená, že se nic takového nedělo. Soudruhům z Rudého práva to politicky myslelo, tak se o tom nepsalo.
Jinak jsi nezklamal, opět zvratek, který by na novinkách dostal mraky srdíček.
Máma s oběma sourozenci (já byl na vojně) se přiotrávili špekáčky - koupeno v masně, za chladného počasí dovezeno na zahradu a zrovna opečeno na ohni. Když se všichni vyblili a zesrali, shledali odložené zbylé špekáčky porostlé jakousi mokrou plísní.
Smrad plastových přepravek na pytlíkované mlíko mě asi bude pronásledovat nadosmrti. Bordel, hniloba a hmyz na zeleninové tržnici na Letenském náměstí jakbysmet.
Ať mi nikdo netvrdí jak bylo za bolševika líp. Nebylo.
A tiez cast "masiarstvo" v modernom obchode na sidlisku. Biele kachlicky na stene a prazdne haky na maso. V presklenom pulte par kuskov niecoho.
Inak pred rokmi som bol na nejakej opekacke, ale ako jediny som tie spekacky nezral. Vsetci ostatni z toho grcali
běžně půlrok. to samý ovšem mlíko že jo. asi chemie nebo že by technologie a materiál?
Taky možná se tu podepsala tehdejší "uvědomělost" kraviček a pivovarníků...
se taková fotka objevila i v Dikobrazu (ale tam ty jsi asi študoval jen protiamerické zvratky od BaPe a Žentela.) Kdo kupoval lahváče, vždycky bedlivě zkoumal každou flašku dnem nahoru proti světlu, jestli v ní není zákal. Která prošla, ta vydržela.
Uht mlíko v krabicích s dlouhou trvanlivostí přišlo už za bolševika před polovinou 80. let, a světě div se, vydrželo v teple rok. Chutnalo stejně jako dnes.
Další dotazy?