Sanyo Food Factory JBG-500E-1 - tecie mixer
Moderátor: Moderátoři
Sanyo Food Factory JBG-500E-1 - tecie mixer
Noz sa otaca uplne volne, akoby tam nebolo ziadne tesnenie. Problem je, ze nejde stiahnut ten cierny unasac. Skusal som skrutkovacmi oproti tomu plechu, ale nejde to. Stahovak tam nevojde, medzera je mala.
Vnutri v diere vidno zvysok nejakeho tesnenia. Problem sa teda posunul z demontaze unasaca na vytiahnutie puzdra (ci co to je), aby sa dalo vymenit tesnenie.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Podarilo sa mi najst vhodny nastroj, ktory presne vosiel do diery v plechu, ale nepresiel cez puzdro - skrutkovac na bity. Potom uz len WD40, nahrievanie a mlatenie kladivom - a puzdro je vonku.
Na tesneni je napis NOK AG012 7E 12.30. Su v tom nejake hrdzave zvysky kovu, asi to bolo gufero.
- Přílohy
-
sanyo_mixer_3.jpg- (150.81 KiB) Staženo 89 x
Určitě musíš mít "celogumovej" povrch, kterej těsní celý gufero v pouzdře.
S těmahle srandama jsem si dost užil před skoro 20 lety. Jenže tam byl požadavek těsnit slanou vodu na hřídeli 18 mm na přetlaku do 20 barů. To už žádný gufero nedá, musela se dát hřídelová keramická přítlaková ucpávka jako mají ponorky na hřídeli vrtule.
Zda sa, ze sa to podarilo uz s prvym. Namazal som ho silikonovou pastou na vodovodne baterie a spolu s puzdrom ho tam nalisoval. Puzdro som predtym ocistil od hrdze v kyseline citronovej.
Kratky test to prezilo - netecie. Poriadny test bude az zajtra, kedze je to dost hlucne.