Jak odradit kloše?
Moderátor: Moderátoři
Jak odradit kloše?
Nemáte nějaký funkční tip?
„Kloši reagují na oxid uhličitý, který vydechujete, a najdou si vás podle něj. Vezměte si stroužek česneku a pomalinku ho ukusujte a žvýkejte v puse, nebo prostě jen cucejte. Zkuste to vydržet tak dlouho, jak to jen jde. Tento fígl mi poradil kamarád a funguje skvěle," popisuje mykolog.
Chystám sa ho navštíviť, odovzdám cesnakovú skúsenosť, opýtam sa ho ako to rieši teraz.
Nemalo by byť ot: napadá ma často na záhradke, keď cez deň atakujú hlavu komáre, za tmy pri baterke iné svinstvo (pozná kto občas likviduje slimáky), čo natiahnuť na hlavu, pre horúčavy ideal sieťkové... Vrchné oblečenie by bolo tiež asi najlepšie zo sieťky, dvojitej, aby vrstvy vzájomne šmýkali... Poznáte niečo?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
O hubárov až tak postarané nie je, pre rybárov sa toho povymýšľa viac
Používal jsem Alpu a hřebíček. Vznikla nahnědlá, trochu lepkavá a silně vonící tekutina.
V poslední době si dám před odchodem do lesa tabletku Vitamin B compex forte, a použiji repelent Predator. Obojí lze koupit v lékárně. Ten Predátor byl prý testován v záplavových oblastech lužních lesů, je účinný na komáry a klíšťata. Kloš – nevím. Účinnou látkou Predátora je DEET 24,9% .
adakar píše:na záhradke, keď cez deň atakujú hlavu komáre, za tmy pri baterke iné svinstvo (pozná kto občas likviduje slimáky), čo natiahnuť na hlavu, pre horúčavy ideal sieťkové...
Objednal som Ochrannú sieť na hlavu proti hmyzu, hneď tri, aby bolo aj na rozdanie: je to teraz iný level, úplne super. Len sa človek nesmie pozabudnúť a napríklad si utrieť nos.