Koukni na tu animaci. Kde je Bydžov snad víš. Když někdo dá, že v pásu od Jihlavy do Liberce a kolem Nitry bude bóží dopuštění a ono to skonči 4 milimetrama pokojnýho deště, tak někdo nejspíš nedělá pořádně svoji práci.
Jak to u Vás topí
Moderátor: Moderátoři
Koukni na tu animaci. Kde je Bydžov snad víš. Když někdo dá, že v pásu od Jihlavy do Liberce a kolem Nitry bude bóží dopuštění a ono to skonči 4 milimetrama pokojnýho deště, tak někdo nejspíš nedělá pořádně svoji práci.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
kokun píše:Tak na tohle jsem víc než zvědavý
Tak tentokrát budiž rosničkářům ke cti, že se jim předpověď "splnila".
Včera ráno (v 6:15) zabouřilo a spadlo "celých" 6,5mm vody (viz příloha)
Dnes v noci (kolem druhé) znovu v dáli bouřilo - u nás zase nic
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:Když někdo dá, že v pásu od Jihlavy do Liberce a kolem Nitry bude bóží dopuštění ...
No já bych to interpretoval tak, že v tebou zmíněném pásu budou předpoklady pro vznik božího dopuštění
Budu "ďáblův advokát", ale řekl bych že ČHMÚ (ne, opravdu nemyslím Honsovou; ta ani není v ČHMÚ) odvádí dobrou práci. Samozřejmě, za chvíli sem napíše třebovský vševěd špalek o tom, že ne, ale názor nějakého brouka pytlíka na věci nic nemění.
Teď už je tam zase jasno a sparno - chystá se to na "nové tropy"
EDIT:
Takže když to shrnu, tak za poslední 2 dny u nás napršelo prakticky stejně, jako za (víc než) celý uplynulý měsíc
Schválně koukám na včerejší graf. Ještě se budu muset poprat s nesmyslnými hodnotami tlaku (i přes ty chlupy tam je vidět sestup k moři a zpět o nějakých 50 výškových metrů), ale teplota je tam zcela očividná. Myslím, že až na ten pík po 18. hodině, kdy se stín odsunul, je to všechno ve stínu.
Vlny veder se mohou opakovat v průměru každých pět let, upozorňují vědci
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Fotky ukazují, jak Cerberus spaluje Evropu. V Athénách zavřeli Akropoli
Vedra udeřila. Češi vyrazili pro klimatizace a zmrzlinovače
No a ty klimatizace zase ještě více ohřívají vzduch těm ostatním