Tesla Lanškroun: Odpory a kondenzátory - provozní vlastnosti
Moderátor: Moderátoři
Tesla Lanškroun: Odpory a kondenzátory - provozní vlastnosti
https://mega.nz/file/9q4GWBAZ#PvtlvK5fy ... aJWa4swsbE
https://archive.org/details/odpory-a-ko ... kroun-1976
Dneska je uz passe, ale docela mne udivilo, jak podrobne parametry a statistiky spolehlivosti v ni tenkrat byly.
Klicova slova:
Tesla Lanškroun; 1976; odpory; kondenzátory; rezistory; trimry; klimatické vlivy; teplotní cykly; mechanické vlivy; montáž; spolehlivost; životnost; skladování; porucha
A kutilmile - nelituju tě
eleferner píše:...Ale obavam se, ze scanovat by ji slo jen za cenu zniceni - text je prilis blizko vazbe, takze by bylo potreba nejdriv uriznout hrbet.
Proč hned řezat hřbet?
To tam nikdo už nemá obyčejný flatbed skener?
Knihy s textem těsně u vazby skenuji na Epsonu V300 nebo V330, i když tu knihu musím rukou přitlačit na sklo, protože víko nejde zavřít. A pak je nanejvýš trochu otrava každou druhou stránku otočit, protože musím skenovat jednu tak a druhou otočenou, abych knihu nemusel zničit, hřbet totiž může být jen na levé straně skeneru a to, co je od hřbetu na druhou stranu, je dobré nějakou jinou knížkou podložit.
Jo, je s tím nějaká práce, ale jde to.
- Artaban001
Skeny samotneho textu dopadly prevapive dobre, ale obal je hnusny. Nemate ji nekdo zachovalejsi? A udelali byste mi kvalitni barevne skeny predniho a zadniho obalu? Zkousel jsem psat Michalovi22, ale nereaguje.
Jinak kdyby nekdo mermomoci chtel ten orezany salat, tak ho muzu za postovne poslat.
eleferner píše: A udelali byste mi kvalitni barevne skeny predniho a zadniho obalu?
Mám tú obálku nafotenú v trochu menšom rozlíšení. Možno sa ti bude hodiť:
Lanškroun - obálka
Snáď sa ti to podarí stiahnuť. Nejako som nevedel vytvoriť normálny odkaz.
Ale stav obálky je takový, jaký je...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!