Kam sa stratil sinclair ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
vladopp

Kam sa stratil sinclair ?

#1 Příspěvek od vladopp »

Nemá niekto info alebo kontakt na sinclaira ?
Cowley

#2 Příspěvek od Cowley »

Myslíš Sinclaira z Luhačovic?
Poslední příspěvek / záznam 24.6.2022.
judeware

#3 Příspěvek od judeware »

Dotyčný je velice fundovaný v AV technice, ovšem ne vždy stoprocentně spolehlivý. Před letošní dovolenou jsem mu začal shromažďovat a balit předměty o které si napsal:
Harman Kardon AVR 20 II (neevropské napájení)
TW40 junior
audiocentrum (domácí stavba)
moduly 3AK xxx xx (ze školního rozhlasu)
• 2ks repro z Color 430

Začal jsem s tím na konci června, v době, kdy jsem vystavil ten TW40. Stačil jeden seriózní hodinový hovor. Jenže od té doby už mi telefén nebral. Chtěl jsem to stihnout před započetím firemní dovolené (PÁ 21.7.), pokoušel jsem se dovolat nejmíň 50×. :oops: Balík pro sinclaira leží dosud v jedné kanceláři ve firmě. Bez potvrzení nic posílat nebudu.
Ad spolehlivost, seriózní domluva apod. - dost tu na něj před lety nadával člen fóra jménem sanoch. Že mu údajně nevrátil něco, co měl za úkol opravit. Zajímavé je, že když jsem mu z Moravy přivezl torzo nějakého TWxxx, tak se zrovna onen sanoch neměl k jeho převzetí a trčí mi to od posledního předcovidového léta ve skladu a zavazí. A když jsem se pokoušel dovolat dodavateli TWxxx (příjemce - sanoch), člen fóra jménem PixelOrgy (odesílatel) mi mazal vzkazy a telefony típal. Nabízí se otázka, jestli se dá vůbec na někoho spolehnout. :?:
vladopp

#4 Příspěvek od vladopp »

Áno Sinclair z Luhačovic. Mali sme zaujímavú debatu o legende AKAI DA A + P 9500, ktorú opravoval a dokázal bez servisného manuálu spojazdniť.
Pikofarad

#5 Příspěvek od Pikofarad »

Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lukas-Peca »

judeware: a jaký smysl spatřuješ v kšeftování s člověkem, který se už léta propírá po celém internetu kvůli své notorické nespolehlivosti?
judeware

#7 Příspěvek od judeware »

Já psal něco o nějakém kšeftování?
vladopp

#8 Příspěvek od vladopp »

Páni kľud 8-)

Ako som písal hore, tak som s ním chcel iba pokračovať v zaujímavej debate o tej AKAI legende a nie o nejakom vrátení prístrojov alebo o nesplnených sľuboch.
Přílohy
20210912_124444.jpg
20210912_124444.jpg
vladopp

#9 Příspěvek od vladopp »

Ďakujem členovi fóra judeware za kontakt na sinclaira 8-)
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Behemot »

judeware píše:

ne vždy stoprocentně spolehlivej na domluvu, checht, ten byl dobrej :lol: spíš stoprocentně nespolehlivej, ne? až budeš čekat dva roky, aby se ti uráčil vůbec dát konkrétní informace, kdy a kam věci poslat/odvézt, jak já, tak si přiď brečet

naštěstí jak vidím, tak je dobře, že sem mu ani nic neposlal, v životě bych to neviděl :D ale tak zas to víš, dyž mu negdo mezitím nacpe nejaký aparátůry za statisíce, tak na nás plebs s krámama za desítku samozřejmě mrdá a nechává to nekde v hromadách smrdět, vo co go…
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#11 Příspěvek od kutilmil »

Sinclair bol/je podvodník....
p32

#12 Příspěvek od p32 »

Koukám, že blbejch je tady dost. Ne všechno se na toho luhačovického odborníka dá svést, že? :lol:
vladopp

#13 Příspěvek od vladopp »

kutilmil píše:Sinclair bol/je podvodník....

Nedokážem to posúdiť. Ja som sa s ním bavil o oprave toho high end setu AKAI DA 9500, ktorý dával dokopy asi 8 mesiacov a úplne bez servisnej dokumentácie a opravil to. 8O
mi-ro

#14 Příspěvek od mi-ro »

Stále žádné aktuální info?
..to bude jen ňákej odpůrek
EKKAR

#15 Příspěvek od EKKAR »

Moje aktuální info říká, že zvednul telefon jednomu z kolegů a odsouhlasil si s ním setkání u sebe doma koncem tohohle tejdne. Takže žije, dejchá, komunikuje - ale jak je u něj zvykem, jen někdy a jen s někým.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“