Aby se nezapomnělo II

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Celeron

#181 Příspěvek od Celeron »

tomasjedno píše:Proč to množné číslo?

To je stejná tlama? Jé, tak to se omlouvám, příliš to nesleduju. Ale i nadále platí co jsem psal o tom stříkání. :)
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
kokun

#182 Příspěvek od kokun »

Honza - kokúň

#183 Příspěvek od piCZus »

Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od Hubert_79 »

Co sem cpeš tu stepní verbež? :roll:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
piCZus

#185 Příspěvek od piCZus »

Chápej to v širším kontextu, hovado jim dalo sestřelit šéfa, hovado popřálo jejich rodinám upřímnou soustrast a přitom jim srovnal hřbitov se zemí, aby si na ně nikdo nikdy nevzpomněl. Za zásluhy.
Přílohy
st.jpg
st.jpg
Naposledy upravil(a) piCZus dne 25 srp 2023, 17:28, celkem upraveno 1 x.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvek od Hubert_79 »

Budiž. Já jsem na tu jejich hatmatilku alergický a nemíním na to čumět a poslouchat to. Řekl bych, že nejsem jediný...
Dej si to na fejsbůk.
Zpravodajství je té necivilizované pakáže plné, nevím, proč to musíš cpát ještě sem.
piCZus

#187 Příspěvek od piCZus »

Stále jsi to nepochopil.
Kdybys za někoho padnul a ten ti doslova tvůj hrob srovnal se zemí, protože tě potřebuje vymazat z dějin, tak to je typické Rusko, ve kterém se stále dějiny překrucují a vyslovují bláboly, že "Rusko chce ukončit válku rozpoutanou Západem".
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#188 Příspěvek od Hubert_79 »

Tak ještě jednou. Já jsem ty žvásty toho rusáka na videu neposlouchal, natož abych si to překládal.
Šlo mi o to, proč sem tu verbež vůbec cpeš, nikoli o obsah. Jinými slovy, uděláš lépe, když si to dáš někam jinam a tam si o tom můžeš se zájemci diskutovat.
Ano, tebou popsaná charakteristika Ruska je pravdivá, ale sotva to někoho překvapí. Maximálně až BOBOBOBO vystřízliví, tak ti to bude rozporovat a poukazovat na to, že "v Americe bijí černochy".
ransom

#189 Příspěvek od ransom »

Žijou v Rusku. Věděli jak to tam chodí. Šli do toho dobrovolně. A dostali zaplaceno.
Za mně - je to sice divný, ale asi je to tak v pořádku...?
DukeNuke

#190 Příspěvek od DukeNuke »

Ono je to fuk, co se kde píše. Putler stejně přesvědčí národ, že letadlo poslal k zemi ukrajinský dron. A kdo bude tvrdit opak, půjde do basy (vypadne z okna, napije se čaje atd...).
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od Hubert_79 »

ransom píše:Za mně - je to sice divný, ale asi je to tak v pořádku...?

V pořádku to je potud, pokud se "Rusko" odehrává v Rusku. Do Evropy ať si tyto manýry netahají...
ransom

#192 Příspěvek od ransom »

Já se obávám, že jsme sami stěží ve třetině své kulturní cesty od praslovanství do Evropy. A že než tam za pár generací konečně docestujeme, Evropa mezitím dožije a umře stářím.
p32

#193 Příspěvek od p32 »

Aby se nějaký dement neposral z toho, co se děje v Rusku. Koho to opravdu zajímá? Snad jen ty jejich fandy?Už jsem si myslel, že to patří jen na FB, kam lezou termit a podobní úchylové, ale je vidět, že se i zde někdo občas najde.
EKKAR

#194 Příspěvek od EKKAR »

Břeťo, ono ani tak nejde o to, co se v ruSSácku děje - je to jejich země, jejich lidi, jejich politika ... - ale o to, aby se to nenechalo rozlejzat jako rudej komančovskej mor dál do světa - minimálně k nám do Evropy. Proto je potřeba vědět co se tam děje - aby se dalo naplánovat a předem k akci připravit všecko, co je schopný zabránit nežádoucí expanzi těch zjebů ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
xsc

#195 Příspěvek od xsc »

p32 píše:Aby se nějaký dement neposral z toho, co se děje v Rusku. Koho to opravdu zajímá?
Aby se nějakej dement neposral z toho, co se děje v nacistickém Německu. Koho to opravdu zajímá?
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“