Kelvin měřící hroty

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#31 Příspěvek od Celeron »

Včera dorazil z Hezkýho dne štelovací držák na baterky a měřící hroty, obojí s koax kelvinama. Když na to koukám, tak provedení poplatný PRCáka.
Pérovací hroty na přestavným držáku není žádnej problém přepájet. A i na těch samostatnejch měřících hrotech jde celá přední kuželová část vypáčit z válcový části a kabel vyměnit. Kulatý RGB-čko 4x0,5 už je na cestě, tři fousy dám na proud a jeden na napětí a použiju i ty původní čtyřpin konektory, co jsou použitý pro připojení YR1035.
Ještě tak mít čas na pokračování veledíla v tom sušení hub, vaření rajčatovýho protlaku, kečupu a leča. Těch rajčat letos je, že už nevím co s tím. Na devíti stromkách jsem už sebral 35 kg a ještě tam tak půlka bude jestli to dozraje. :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
kevin_mitnick

#32 Příspěvek od kevin_mitnick »

Celeron píše: Těch rajčat letos je, že už nevím co s tím. Na devíti stromkách jsem už sebral 35 kg a ještě tam tak půlka bude jestli to dozraje. :roll:

Jo rajcat je jako uz davno ne. Taky nevim co s nima, ve spizi uz je 65 flasek kecupu a kybl protlaku...
Celeron

#33 Příspěvek od Celeron »

Já už na to kašlu, nemám sklenice do kterejch to dát. Něco dostanou sousedi a pak to vytahám ze země. Jestli to máš 65 velkejch kečupovek, tak to budeš žrát léta. :lol:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Poradna“