adakar píše:Skúsil som sa u nich dotazovať, žiaľ dostal som očakávanú klasickú stručnú odpoveď: že pokiaľ je uvedené že majú PCB tak majú a problémy s kapacitou ešte neriešili.
Nj, mal som upresniť, takže:
Skúsil som sa dotazovať v Bighobby.... V Mall by dotazovanie nemalo význam (odtiaľ by som očakával práve takú odpoveď...), v Malle mi šlo o získanie čelovky za dobrú cenu, accu bolo len nutné zlo... Aj keď možno Bighobby hovorí radšej skutkami, mohli odpovedať niečo v zmysle: naše si testujeme, tieto sme iba pri prvej dodávke, či námatkovo, a PCB tam bolo, alebo netestujeme neprezeráme a pod... Takže zostáva uvidieť... Viac ako kapacita by ma trápilo, ak by články nemali práve tú ochranu. Kvôli bezpečnosti...
Valdano píše:Pokud vím tak Panasonic vyrábí primárně články bez ochrany, ale to, že je článek vybaven ochranou ještě nemusí znamenat, že k originálnímu článku prostě nebyla jen doplněna ochrana navíc a přitom se může jednat o poctivý článek Panasonic s odpovídající kapacitou.
Aby som tomu správne porozumel, môžem poprosiť toto upresniť?
adakar píše:Alebo: sa uvoľnil nejaký NiCd/NiMh accu...
Bol to tak trocha sarkazmus... Cítiť že tam lieta skôr nejaký zmotok/vankúš, ako niečo tvrdé. Ale inak: prečo nedať dva tri články za sebou...
Obrázok som dal iba ako zaujímavosť: ako sa to v ňom scvrklo... Ak to tam teda nebolo od výroby: v paralelnom osadení v čelovke to spotrebiteľ nespozná...
A ako ich pomenovať, keď sú to 8800-vky...