Sháním subtalíře pro gramofony Tesla
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Sháním subtalíře pro gramofony Tesla
Díky.
(možná poslouží i radou) určitě znáš:
604 925 625
https://www.zivefirmy.cz/zatloukal-zdenek_f297981
elektroservis.zatloukal@seznam.cz
nebo
simamilan@centrum.cz
tel. 603 734 378 (neověřeno)
- monterjirka
Jak tam chceš konosuke upevnit ten středový trn, aby to ve finále neházelo?
Proč si to chlapi nenecháte někde vytočit na NC-čku z plného hliníku?
Tu hřídelku pak přelisujete do nového Al talíře a je to hotové a navěky.
Mě se tu doma gramce s rozpadlými subtalíři neštosujou, ale kdyby ano, tak už bych si je nechal vytočit po desítkách (doufám, že nebylo moc rozměrů), abych to odservisoval a poslal do světa.
Nechal jsem si nedávno dělat z hliníku hezké nožičky k hifi strojkům místo těch plastových, a dopadlo to skvěle.
Vašek
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- jardafiala
Říká ti něco pojem "Morse-kužel" ???? Tak něčím podobným, samosvorně ...VASEK_W píše:Z toho skla to nebude myslím dost dobrý nápad
Jak tam chceš konosuke upevnit ten středový trn, aby to ve finále neházelo?
...
A kutilmile - nelituju tě
Lukas-Peca píše:Nevíte o někom, kdo by ten subtalíř uměl vyrobit, třeba s využitím původní hřídele, která bývá dobrá?
Lukas-Peca píše:Děkuji za podnětné nápady, ale účel otázky byl najít někoho, kdo to dodá hotové, případně výměnou za vadný kus. Ne vymýšlet, z čeho všeho by to šlo vyrobit, pak to měřit, kreslit, shánět někoho, kdo to bude umět vyrobit, pak shánět materiál atd.
Habesan píše:Lukas-Peca píše:Nevíte o někom, kdo by ten subtalíř uměl vyrobit, třeba s využitím původní hřídele, která bývá dobrá
Když tady umějí "vyrobit" (anebo jen "dodat"?) podobný subtalíř z hliníku (duralu?), tak by u nich zřejmě neměl být problém vyrobit (na zakázku!) i ten subtalíř "teslácký".
Ale i kdyby to bylo "i jen" za stejnou cenu (jako je ten ten, pro gramo DEB), tj. 145€, tak se to tady stejně zřejmě nikomu nebude líbit (pro nás cena neakceptovatelná)
A přestože tam zmiňují "jen hliník", jsem přesvědčený, že to musí být "tvrzený hliník" - tedy dural
Co tak využít služby E-poptávka - třeba by se i v tuzemsku nějaká firma "chytla", kdyby se jednalo o zakázku v objemu cca desítek kusů. A zájemců by se i v budoucnu asi našlo taky -
Odlévaný (zinkalový) originál vypadá v reálu takto: