zapomenuté heslo na emailové adrese

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rysTR

zapomenuté heslo na emailové adrese

#1 Příspěvek od rysTR »

Manželka měla celá léta(desetiletí) svoji emailovou adresu babivlad@seznam.cz (78r)
Nedávno se při otevření objevila u emailu červená tečka, s upozorněním, že na konci roku se musí dodat nějaké telefonní číslo. Pak to nešlo po čase vůbec otevřít ani když se tam zadalo správné heslo.
Rozklikl jsem odkaz zapomenuté heslo a došlo mi cca po několika dnech, že to nelze otevřít a použít - a to asi vůbec.
Už nevím, jak se tam dostat a vrátit email zpět. Neexistuje nějaká technická pomoc, kam se mám obrátit?
V emailu nemá otevřenou žádnou skupinu a email používá převážně na objednávky do knihovny, protože hodně čte.
Dal by se sice přihlásit nový mail, ale píší si mezi sebou důchodci ze střední a tak by ztratila absolutně všechny kontakty už napořád.
Pomozte mi s tím někdo-děkuji
petrfilipi

#2 Příspěvek od petrfilipi »

S těmi e-maily je to tak, že je třeba kontaktovat technickou podporu, a to buď e-mailem z jakékoli jiné adresy nebo telefonicky. Budou chtít co nejvíce podrobností - kdy byla schránka založena, kam se z ní psalo, kdo do ni psal, kdy manželka objednala tu kterou knihu, ...
A myslím, že když jim dodáš co potřebují, tak že ti pomohou a přístup do schránky obnoví.

PF
Naposledy upravil(a) petrfilipi dne 29 srp 2023, 17:43, celkem upraveno 1 x.
ccode

#3 Příspěvek od ccode »

odkaz je i v odpovědi výše.
Když jsem řešil s nimi problém s mým emailem na seznam.cz narazil jsem na velice vstřícné jednání,

odkaz na technickou pomoc
https://napoveda.seznam.cz/services/?hp

-----------------------------------

Vaše dotazy rádi zodpovíme vždy v pracovní dny od 8:00 do 16:30 zde na on-line chatu nebo na telefonním čísle 234 694 430.

Než se s námi spojíte:
Zkuste se podívat, zda váš dotaz není jedním z častých dotazů na Email.cz.
Zde naleznete některé z častých chybových hlášení v prohlížečích nebo poštovních programech.
Jak se chovat, pokud vám dorazila nevyžádaná zpráva, Spam nebo výhružný e-mail?
Jsou vaše zprávy na Seznam Emailu označovány za Spam či Hromadné?
Zobrazuje se při přihlašování hláška „Chybně zadané heslo nebo uživatelské jméno“? Zvolte z nabídky služeb výše možnost „Zapomenutá a ztracená hesla“ a postupujte důsledně dle uvedených postupů.
Odpověď na své otázky můžete nalézt také v nápovědě služby Email.cz.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“