Total Commader - řazení dle data pouze v jedné složce
Moderátor: Moderátoři
Total Commader - řazení dle data pouze v jedné složce
A kutilmile - nelituju tě
Co se týče záložky, tak to funguje, ale jen když jdu do té složky "Download" přes tuto záložku, dojdu-li do složky "Download" jinou cestou/způsobem, tak to již nefunguje. Ale díky za snahu poradit.
to: EKKAR
Nechci aby zde vznikla válka TCMD vs. Průzkumník, to už mnohokrát proběhlo na jiných diskuzních fórech. Průzkumníka prostě nepoužívám, používám Total Commandera a proto, že jej nepoužívám jen jako správce souborů, ale i na spouštění programů prostřednictvím zástupců na tlačítkové lišta a tak dále, a tak podobně. Kromě toho, téměř všechny programy mám v portable verzi a umístěny ve složce TCMD. Pravda, je objemnější, ale kdykoli si ji někam můžu na flashce přenést a mám vše, co potřebuji, to mi průzkumník fakt neumožní.
A kutilmile - nelituju tě
piCZus, díkes moc, zkusím si s tím pohrát, tahle položka mne nenapadla, mám to poněkud pomotaný, část česky, část anglicky (TC11-64bit registrován zaměstnavatelem), ale hlavně mě nikdy nenapadlo to hledat tady v tom Auto Switch Mode. A jak jsem psal, na internetu mě žádné odkazy nevedly k této možnosti, prostě dost často vím co chci, ale nevím jako to do toho internetu napsat, aby jsem byl pochopen.... Dám sem vědět, jestli se mi to podařilo vyladit.
-
petrfilipi
Vidíš, to mě nedošlo, do googlu jsem zadával např.: "Total Commander sort by date only one folder" a podobné variace. Vypadávaly na mne různá fóra s řešením, dost často tam bylo i to magické slovo "SOLVED", a bylo to třeba i někde na "https://ghisler.ch - Forum and wiki problems", ale to co jsem potřeboval já, tam nebylo (nebo jsem to nenašel). I kdyby mě to napadlo, napsat přímo jemu, nevím, jestli bych se nezdráhal...... No a teď když vím, že se to má týkat "Auto Switch Mode", tak už mne to navádí jiným směrem. Ještě jednou děkuju všem a zkusím se tím prokousat.
to: piCZus
S tím už si ňák poradím, díky.
Koukám, že jsi ještě svůj příspěvek doplnil/editoval, tak tedy já také něco dodám. Ne že bych nikdy klasického průzkumníka nepoužil, ale co se týče Widlí, jdu trochu dál. Total Commander mi startuje ihned po naběhnutí systému a všechno řeším v něm. Klasickou plochu, né mojí, ale jak říkám plochu Billa Gatese, jsem neviděl ani nepamatuju.......