Parkování bez TP
Moderátor: Moderátoři
Ta moje fotka výše je z jiného vjezdu do té C zóny v Brně, mnohem západněji než je probíraná oblast.
Jak píšu výše, bolševik neustále hledá....
No a protože má spoustu kolaborantů a mocenské nástroje všeho druhu k tomu, tak se mu to daří.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
JirkaZ píše:Když na zahrádce místního "baru" řvali hluboce v noci ctění hosté, tak stačil telefonát právě na městapo. Byli tam cca do 5 minut a nastalo ticho...
Dle vlastních zkušeností dovolím si mít názor, že to nebylo pro důsledné dodržování zákonnosti/vyhlášek, ale protože nacamrané hlavy nebyly významné.
Když se odehrává v podobném stylu svatba v rodině nějakého pana Někoho nebo je to akce kterou si město kupuje svoje voliče (typicky "hudební" produkce kraválu), jde buď o "výjimku" nebo "dostali pokutu 5000,- a víc s tím nemůžeme dělat". Z tohoto pohledu by mi těch 5 garážových vožralků možná bylo míň nesympatických, protože poškodí právo na klid deseti barákům okolo, zatímco popová pseudoikona deseti tisícům lidí v půlce města, a to pětkrát za léto.
Ale jo, je fakt že zatoulanýho psa městapáci odchytí a dokonce mají snahu kontaktovat majitele.
Netvrdím, že tomu fandím, ale prostě to tak je uzákoněné.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
V centru Prahy mívali restauratéři výjimku na zahrádky, že mohly být tyto v provozu do půlnoci, standard je do 22:00. Měl jsem skrz tohle trošku "boj" s restaurací, kterou máme v ulici, tam pár let nazpět, v největších vedrech (kdy šlo větrat zhruba mezi 23:00-4:00, když teplota klesla pod 25°C) měli narvanou zahrádku ještě v jednu ráno, uprostřed týdne. Šel jsem je druhý den upozornit, že takhle tedy ne. Měli kecy, ani slovo omluvy, tak když tam měli zas lidi, tak jim tam jednu noc jelo městapo třikrát. Ve 22:45, v 23:30 a o půlnoci. Pak byl klid a za pár měsíců šel provozovatel do prdele. Další to pak plus mínus dodržovali. Samozřejmě jsem nevolal městapo v 22:01 (pokud byli na zahrádce lidi), ale ta jedna ráno bylo fakt příliš.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Pak jsou novináři a psychologové nějakou chvíli chytří.
Městapo je až někde na konci jak významem tak možnostmi.