Priamy akumulátorový skrutkovač
Moderátor: Moderátoři
Priamy akumulátorový skrutkovač
dosluzil mi skrutkovac Bosch PSR 3,6 VS.
Chcem si kupit novy. Nasiel som:
- BOSCH GO Professional
- FLEX SD 5-300
Ak niekto pracoval, resp. ma uvedene naradie, prosim o recenziu.
Dakujem.
Osobně mám ale lepší zkušenost se šroubovákem, který je zahnutý, nebo se dá zlomit, něco jako toto, dá se sním dostat i do omezeného prostoru, ale regulace otáček stiskem spímače a nastavení kroutícího momentu je nutnost.
Mám už snad 12 nebo 15 let Parkside zahnutý 7,2V 1,5Ah a naprostá spokojenost akorát akumulátor už to má téměř za sebou, ale to se dá vyřešit. Až odejde, budu mít stejný problém jako ty. Moc toho s uvedenými požadavky na výběr není.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- Artaban001
Mám ho jako jednoúčelový nástroj s nastavením "momentu",abych nestrhl šroubky v plastu.
Ale pokud bych si kupoval akušroubovák pro servisní činnost (u mě konkrétně autoelektro), tak bych si spíš koupil Dewalt Gyro - jde z něj udělat klasický akušroubovák (pistolový) i přímý a ovládat lze pouhým pohybem (zkrutem) rukojetí. Jednou jsem s tím dělal a pracovalo se s tím příjemně.
Ptal se Killroy.
Já osobně bych před tím Boschem varoval (mám jej v práci asi dva roky) - od začátku je tam strašná vůle ve vřetenu. Ginglá se to v ruce jak stará DDR modelářská vrtačka.
A tlačítko spouště je tak citlivé, že stačí o něco zavadit a hned to jede, i když člověk nechce.
Plus mi není moc příjemný MicroUSB konektor pro nabíjení (mám strach, že jej vylomím už při zasunování konektoru).
Kdysi jsme měl v ruce tenhle Panasonic, připadal mi o 100% lepší: Panasonic EY7410
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Seplo se mi to v kapse u montérek a namotalo se tak, že jsem myslel, že budu muset celou kapsu odpárat. Ani jsem nestačil zareagovat....