Yamaha AV receiver DOCK Bluetooth

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
piCZus

#16 Příspěvek od piCZus »

Telefon mám s Qualcomm SoC a sluchátka s Qualcomm QCC3040, takže propojení kodekem APTX + Bluetooth 5.2, který je podle mě lepší než AAC od Applu.
Přílohy
bt-aptx.jpg
bt-aptx.jpg
Endli
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Endli »

dracekvo píše:Akorát u optiky nejde štelovat hlasitost ze zdroje. To jen tak pro info.

Mám Android box připojený optikou do AV receiveru a hlasitost mi jde normálně regulovat ovladačem k boxu. ;)
Endli
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Endli »

Ruprecht píše:Se přidám - máte nějaký tip na BT-audio modul (s rozumnými audio parametry, ať to "nešumí a nebručí"), který nevydává zvuky při párování?

Kupoval jsem tento bráchovi pro propojení notebooku s AV receiverem a je s ním spokojený.
https://eu.ugreen.com/collections/hubs- ... 1683#Specs
ok1hga

#19 Příspěvek od ok1hga »

Ruprecht píše: který nevydává zvuky při párování

to bude u laciných modulů asi problém . . .
dělal jsem s BT 4 i BT 5 a všechny měly nějakou hlášku při zapnutí i při párování . . .
. . . některé činskou angličtinou a některé i přímo čínsky !
zatím jsem modul bez "keců" v rukách neměl.
ransom

#20 Příspěvek od ransom »

Já mám třeba přenosný headamp/DAC/BT receiver (Xduoo XP2 PRO), a ten je při párování i opětovném spojení zticha. Signalizuje jenom kontrolkou.
U samotných modulů na DPS je to trochu problém. Počítá se u nich s vestavbou do něčeho a tak je akustická signalizace nejjednodušší. Totéž u malých externích přijímačů - zpravidla se dávají někam kde na ně není moc vidět.
Moduly co používám různě v práci, na dílně a na chatě ale signalizují tónem, nežvaní.
ok1hga

#21 Příspěvek od ok1hga »

ransom píše:Já mám třeba přenosný headamp/DAC/BT receiver (Xduoo XP2 PRO), a ten je při párování i opětovném spojení zticha. Signalizuje jenom kontrolkou.

a kolik stojí ty co nežvaní ?
rnbw

#22 Příspěvek od rnbw »

Napr. cinsky BLS-B11 vydava nejake zvuky, ale nehovori.
ransom

#23 Příspěvek od ransom »

Teď koukám že všecky holý vestavný moduly BT přijímačů už jsem rozdal. Jinak mám všude samý jednodeskový BT zesilovače... Z těch nežvaní žádnej, jenom zazní jingle. Cenově od kila do tří na Aliexpressu. Jestli tě to vyloženě zajímá, tak najdu odkaz.
Ten Xduoo mám na fajný poslech s dobrými sluchátky. Už je v doprodeji. Na Muzikeru je ještě k dostání za nějakých 4800. To už je ale docela slušný 3-in-1 stroječek.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“