Tesla 12 XG 036 kompletní dokumentace

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
eleferner

Tesla 12 XG 036 kompletní dokumentace

#1 Příspěvek od eleferner »

Na zadost uzivatelu v tomto threadu jsem nascanoval dokumentaci ke generatoru 12 XG 036. Papiry byly tentokrat volne v sanonu, takze jsem mohl pouzit automaticky podavac. Ale i tak to byl celkem voser, protoze nektere listy mely opravdu spatny kontrast. Nakonec jsem jich asi 6 musel nascanovat barevne a pak prevest do CB rucne. Schema bylo na papiru A1, takze jsem s nim zasel do mistni planografie - sice mam scaner A3, ale nesnasim spojovani listu dohromady. V PDF jsem rozmer schematu srazil na A3 (pri zachovani rozliseni), aby dokument sel lepe prochazet na obrazovce. Udelal jsem i OCR, ale je to bida - holt kde psaci stroj pismena neproklepnul, tak ani cert nebere.

https://mega.nz/file/Bu5jFbYT#TCyMq6TwW ... _ZgeHbWpV4

https://archive.org/details/tesla-12-xg ... entace-ocr

Kdyztak to nekdo hodte i na Uloz.to, i kdyz... co neni indexovane v Googlu, tak stejne neexistuje.

Klicova slova:
Tesla Strašnice, 12XG036, 12 XG 036, generátor, technické podmníky, datasheet, návod, seznam součástek, schéma, transistorový nf. generátor 30 Hz až 20 kHz
JirkaZ

#2 Příspěvek od JirkaZ »

Udělal jsi to vážně pěkně, takhle nějak si to představuju. Dobrá vizitka.

Jinak je třeba si zvykat na to, že V. B. není všemocný a házet mu co nejvíc klacků pod nohy (jako nakonec všem korporátům).

Tím, že jsi to dal na archive.org, jsi udělal nejlepší možnou věc...
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Ze dvou možností často volím tu třetí.
eleferner

#3 Příspěvek od eleferner »

Vizitka, no... nevim nevim, u nicnerikajiciho nicku z obskurniho fora z jakesi Czechie (hmm, nebo to byla Chechnya?). Melo to smysl udelat poradne z historickych/archivnich duvodu, moc lidi to uz asi realne nepouzije. Ale kdyz nahodou jo, tak prave proto je dulezite, aby to bylo v Googlu. Tedy aby to byli schopni najit i zahranicni bastliri, kteri o nejake Ebastlirne nebo Uloz.to nemaji paru. O Archive.org taky drtiva vetsina lidi nevi a jeho seznam del (natoz jejich fulltext) neni s Googlem propojeny.
JirkaZ

#4 Příspěvek od JirkaZ »

Heleď, kdo chce, tak si to najde.

Nekaž tu dobře odvedenou práci (ano, historické/archivní důvody, už jsem to nakonec psal výše) tím, že to musí být v nějakém stádním V. B. "Systému"...

Kvalitní práce je vizitka, už jsem to taky psal dřív. A je úplně jedno, kolik to má shlédnutí apod. Jde prostě o "vyšší princip"...
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

jardafiala

#5 Příspěvek od jardafiala »

Málokdy a s potížema najdu něco jinde než na Táně, dej to tam....
PavelFF

#6 Příspěvek od PavelFF »

Dal sis s tím práci. Moc pěkné. Díky ti.
eleferner

#7 Příspěvek od eleferner »

Vida, ani jsem nevedel, ze na ElektroTanyu se da tak snadno uploadovat, dokonce bez registrace. Tento generator uz tam nekdo hodil (i kdyz nedodrzel jejich formatovani nazvu souboru), tak jsem tam jeste pridal dokumentaci k AZK 360, kterou jsem nascanoval pred mesicem.
JirkaZ

#8 Příspěvek od JirkaZ »

To jsem byl já ;-)
Kdo chce, hledá způsob;
kdo ne - hledá důvod.

Otkundes

#9 Příspěvek od Otkundes »

Též děkuji za ochotu a zveřejnění naskenované dokumentace.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“