Sháním schema osciloskopu Schlumberger 5277

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
bu2520

Sháním schema osciloskopu Schlumberger 5277

#1 Příspěvek od bu2520 »

osciloskop , nejde mi ostření, sehnal jsem schema jen na 5222 ale to zapojení je naprosto jiné . kdyby jste náhodou na něco narazili předem dík F.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ty francouzský osciloskopy jsou docela přehledný a tohle jde měřit i multimetrem - začal bych potenciometrem, je docela napěťově namáhanej a i ten můj už občas stávkuje.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
bu2520

#3 Příspěvek od bu2520 »

no už jsem to několikrát řešil problém je v tom, že ťuknu někam měřákem a najednou naskočí ostření a funguje týden, nebo několik hodin dokonce jsem to začal překreslovat do schematu, jenže mi kleknul disk a tak z lenosti zkouším, jestli někdo nemá schema, abych to nemusel absolvovat znovu. . :wink:
bu2520

#4 Příspěvek od bu2520 »

Dnes jsem opět zakopl o tento osciloskop, a stále sháním schéma VN části. Už jsem před nějakým časem poslal 10€ https://noticemanuel.com kde se holedbali, že ho mají. Po zaplacení a urgencích dělali mrtvého brouka. Mám sice digitál, ale na některé věci je analog lepší. Tak to jen zkouším, jestli někdo nemáte schema, než ho definitivně odepíšu.
pepik9

#5 Příspěvek od pepik9 »

Nemám odvahu tam zadat mail.
"Cena služby stahování dokumentů se dělí na administrativní poplatky (9,90 eur) a poplatky za stahování. Správní poplatky jsou splatné za potvrzení objednávky dokumentu (ke stažení). "
A je tam také sekce zdarma.
bu2520

#6 Příspěvek od bu2520 »

jo dík tam jsem se dostal mail jsem zadal a zaplatil viz výše popsané a už se mi nikdy nikdo neozval aby mi vysvětlil jak mám postupovat dál.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“